le
door lenny38 Nov 7, 2004 om 08:43
Geldzaken & recht

Geld terug??

Ik ben zo stom geweest om in goed vertrouwen een GSM te kopen via marktplaats (Ik had hier al vaker gekocht en nooit problemen gehad) Nadat ik het geld had overgemaakt, beweert de verkoper dat ze het geld niet ontvangen had, terwijl het wel bij mij op de afschrijving stond. Ik heb haar daar ook een kopietje van gemaild. Zij bleef erbij dat ze geen geld had ontvangen. Nu heb ik het geld terug kunnen laten boeken, maar zij boekt het dus telkens weer terug naar haar rekening. Mijn vraag is dus, is er een manier om toch mijn geld weer terug te krijgen. Alle e-mail verkeer heb ik nog. En ze reageert niet meer op mijn e-mails.

724 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

te
door teune - Nov 7, 2004 om 09:47
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dit gaat een hele moeilijke zaak worden. Ik weet niet of je de betreffende advertentie bewaard hebt. Je zou dan het probleem voor kunnen leggen aan de webmaster van Marktplaats. Die heeft wellicht een adres achter dit e-mailadres. Mocht je in het bezit gekomen zijn van het daadwerkelijke adres, dan adviseer ik om een aangetekende brief te sturen waarin nogmaals om levering van de telefoon gevraagd wordt. Ik zou trouwens in ieder geval deaster van Marktplaats op de hoogte stellen van je ervaringen. Hij kan dan passende maatregelen nemen om herhaling, zoveel mogelijk, te voorkomen.

le
door lenny38 - Nov 7, 2004 om 10:13
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb de webmaster al het probleem voorgelegd, zij hebben de adverteerster al geblokkeerd. De advertentie zelf heb ik niet meer, wel de adresgegevens en naam van de adverteerder. Misschien kontakt opnemen met een rechtswinkel??

mathieu_1
door mathieu_1 - Nov 15, 2004 om 01:18
35 Antwoorden / 0 Vragen
0

idd even contact opnemen met de rechtswinkel. Overigens is dit helemaal
geen moeilijke zaak. In jouw geval heb je onverschuldigd betaald (dat
kun je immers bewijzen met je bankafschrift) en geen GSM ontvangen. Je
kunt gewoon je geld terug eisen of alsnog levering van de telefoon.









le
door lenny38 - Nov 16, 2004 om 07:12
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt!!  Ik ga er zo snel mogelijk achteraan en benieuwd of ze me kunnen helpen!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer