bosbess
door bosbess Apr 26, 2011 om 10:00
Geldzaken & recht

Hoe werkt Paypal?

Deze vraag heb ik op Google gesteld. Daarop kwamen vele antwoorden, maar toch niet het antwoord op mijn eigenlijke vragen. Bijna drie weken geleden heb ik iets per internet gekocht en met Paypal betaald. Best veel geld: 350 euro. Het artikel ontving ik drie dagen later. Tot mijn verbazing is het bedrag nog steeds niet van mijn bankrekening afgeschreven. Is de verkoper nu wel betaald? Komt de afschrijving nog? Duurt dat altijd zo lang? Mijn bankpas is tevens een Visakaart. Komt het misschien daardoor? Maar als ik er gewoon iets mee in een winkel betaal, wordt dat bedrag meteen afgeschreven. Wie weet wat er aan de hand is?

2409 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 10:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik betaal zelf regelmatig met PayPal via ING en bij mij gaat het nooit fout.
Als je via internet besteld en je wilt betalen via PayPal wordt je automatisch doorgestuurd naar de site van je bank.
Ik hoef dan alleen een TAN code in te vullen die ik per sms op mijn telefoon ontvang en het is afgeschreven.

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 11:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Is je bankrekening gekoppeld aan Paypal? Als je met een visakaart betaald hebt kan het ongeveer 4 weken duren voordat het bedrag wordt afgeschreven. De verkoper heeft het geld al ontvangen want hij heeft het artikel naar u opgestuurd.

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 11:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

pschaecker schreef op dinsdag 26 apr 2011, 11:23: Is je bankrekening gekoppeld aan Paypal? Als je met een visakaart betaald hebt kan het ongeveer 4 weken duren voordat het bedrag wordt afgeschreven. De verkoper heeft het geld al ontvangen want hij heeft het artikel naar u opgestuurd.

Zo te zien, betaalt je via de Ideal, niet de Paypal!

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 11:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

sorry Pschaecker, de antwoord bedoelt voor Cococat!

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 11:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

willems123 schreef op dinsdag 26 apr 2011, 11:39: sorry Pschaecker, de antwoord bedoelt voor Cococat!


Klopt, foutje.
Ik betaal inderdaad via Ideal.

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 13:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dank, alle meedenkers, ik ben een beetje dom geweest, waarvoor mijn excuses. Mijn bank zet de aankopen via de Visakaart apart en verrekent die dan inderdaad eens per maand met mijn lopende rekening. Tot die tijd staan deze aankopen apart onder Kaarttransacties. Ik had dit moeten weten, maar omdat ik de kaart vrijwel nooit gebruik, was ik het helemaal vergeten. Dom, dom en sorry!

ve
door verwijderd - Apr 26, 2011 om 18:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

auzonnet schreef op dinsdag 26 apr 2011, 13:45: Dank, alle meedenkers, ik ben een beetje dom geweest, waarvoor mijn excuses. Mijn bank zet de aankopen via de Visakaart apart en verrekent die dan inderdaad eens per maand met mijn lopende rekening. Tot die tijd staan deze aankopen apart onder Kaarttransacties. Ik had dit moeten weten, maar omdat ik de kaart vrijwel nooit gebruik, was ik het helemaal vergeten. Dom, dom en sorry!


Fijne week verder, en bedankt voor de terug melding.
Kan altijd nog eens van pas komen als iemand het ook vergeten is hoe het werkt.

Vr.gr. poltol

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer