ma
door manyman Sep 17, 2004 om 20:14
Geldzaken & recht

Koopsompolis

Ik heb in 2000 en 2001 een koopsompolis aangekocht voor de maximale bedragen van ca. f 12.000,00, respectievelijk bij de ABN-AMRO en Levob. De waarde van de polissen is inmiddels gedaald naar ca. 50% van de aanschafwaarde. Ik ben gehuwd in gemeenschap van goederen, maar mijn echtgenote heeft niet meegetekend op de desbetreffende overeenkomsten. Kan zij hier alsnog bezwaar tegen aantekenen op enigerlei wijze?


JBB


 


 


 

611 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gr
door grunge - Sep 28, 2004 om 16:39
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vrees van niet, in principe zijn alleen huurkopen op deze wijze beschermd. De koopsompolis is geen huurkoop, u wordt geen eigenaar van de betreffende stukken na een termijn van huur met aanbetaling. U betaald een bedrag aan beheerskosten en aan het einde van de looptijd worden de aangekochte stukken verkocht.


Dit is gewoon een risico van beleggen. In de folder of op het internet zal het risico aangegeven zijn door de aanbieder (zeker bij Levob en ABM-Amro). Er worden wel mooie resultaten voorgesteld, maar tevens geen garanties gegeven op resultaat.


Het spijt me voor u en uw partner, maar hier valt niets te verhalen...

pa
door parayok - Nov 23, 2014 om 13:25
14 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet iedereen wil of heeft een smartphone. SMS is veel betrouwbaarder dan whats-app of wat voor internetdienst dan ook. SMS komt altijd aan. Nu heb ik een smartphone maar ben ik telefonisch niet meer bereikbaar en die andere diensten kan je alleen maar gebruiken met een andere smartphone. Een SMS-je komt zelfs bij weinig signaalsterkte vaak nog net binnen. Nee, de gadgets op die handcomputers waarmee je zogenaamd ook nog kunt telefoneren zijn aardig maar gewoon bellen of sms'en is veel betrouwbaarder. Bellen zonder virus, zonder spam en zonder ellende wat wil je nog meer?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Tetiana
Tetiana - Jun 26, 2024 om 09:51
Geldzaken & recht

Schadevergoeding voor Oekrainers

Als een Oekraïner materiële schade heeft geleden nadat hij is aangevallen door een onbekende persoon, is het dan mogelijk om via een verzekeringsmaatschappij een vergoeding voor de veroorzaakte schade te krijgen? RMO dekt dergelijke gevallen niet. Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer