Le
door Leo van Maris Aug 29, 2022 om 12:03
Geldzaken & recht

Loterijverlies

Hallo, 
Bestaat loterijverlies nog steeds.
Krijg nu nog steeds mails en brieven om maar €. 25 euro over te maken.
Graag hoor ik van U.
MvG.
Leo van Maris

641 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

th
door thieu - Aug 29, 2022 om 12:07
145 Antwoorden / 0 Vragen
1

http://www.loterijverlies.nl/
Het bestaat dus nog en blijkbaar proberen ze zieltjes te winnen. Verder weet ik er niets van.

ju
door juliomariner - Aug 29, 2022 om 12:11
1293 Antwoorden / 2 Vragen
0

Als u nog post en mail van hun ontvangt zullen ze nog wel bestaan maar persoonlijk zou ik er geen cent meer in investeren en het bedrag dat u al hebt geïnvesteerd afschrijven.

marita5
door marita5 - Aug 29, 2022 om 12:13
11474 Antwoorden / 15 Vragen
5

Hallo Leo Van Maris , 

Negeren en vooral niet betalen .

Reageer niet en maak geen geld over’

Advocaat Hendrik Jan Bos vertegenwoordigde eerder consumenten die procederen tegen Ferdy Roet, omdat hij hen geld afhandig had gemaakt. Wanneer Radar bij Bos informeert over deze nieuwe lading brieven is voor de advocaat duidelijk wat voor advies hij de consumenten kan meegeven:

‘Reageer niet op de brieven en maak ook zeker geen geld over.’ De advocaat zegt bovendien dat het heel belangrijk is om geen reactie naar het bedrijf te sturen, omdat zij dan berichten terug zullen sturen en ook zullen proberen te bellen. ‘Reageer totaal niet, dat is het beste wat je kunt doen’, aldus Bos.  

Voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/loterijverlies-blijft-het-proberen-opnieuw-brieven-verstuurd-met-de-vraag-om-geld/ 

https://www.maxmeldpunt.nl/topic/loterijverlies/ 

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5277144/loterijverlies-ferdy-r-staatsloterij

sjjoppy
door sjjoppy - Aug 29, 2022 om 12:36
7119 Antwoorden / 3 Vragen
4

Lees vooral de  link   van @theu goed door.

heremietkreeft
door heremietkreeft Aug 29, 2022 om 12:45
16714 Antwoorden / 202 Vragen

@SJOPPY, is dat geen slecht advies gelet op de info waar @MARITA5 al naar verwijst? https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/loterijverlies-blijft-het-proberen-opnieuw-brieven-verstuurd-met-de-vraag-om-geld/ en ook die van Maxmeldpunt.

Men is 'ooit' een keer in het gelijk geteld maar weet kennelijk nu niet van ophouden.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Aug 29, 2022 om 12:48
16714 Antwoorden / 202 Vragen
3

Ze bestaan nog steeds en lees vooral de info die @MARITA5 al gaf. Reageer niet en betaal ook niet. Plaats ontvangen berichten en vooral ook het verzendadres in de spambox. (Met ongewenste brieven behoeft u hoe dan ook niets te doen.)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Mark Jeronimus - Feb 26, 2024 om 16:02
Geldzaken & recht

iLost raakt spullen in tas kwijt

Ik heb onlangs een tas verloren op de bus. Op de pagina van Connexxion heb ik een link gevonden voor verloren/gevonden voorwerpen, deze linkt door naar iLost. Ik kon geen enkele andere mogelijkheid vinden om contact met Connexxion op te nemen over verloren voorwerpen.

Na wat onderzoek op internet blijkt iLost een internationaal platform te zijn waar allerlei bedrijven hun gevonden voorw ... Lees meer

ma
martinaa - Feb 28, 2024 om 10:24
Geldzaken & recht

Gezamenlijke rekeningen

Hallo,

Graag wil ik jullie iets vragen en ik hoop dat er mensen zijn die de antwoorden weten.

Als mensen getrouwd zijn met uitsluiting van elke gemeenschap van goederen door huwelijkse voorwaarden, worden hun persoonlijke bankrekeningen uitgesloten van de gemeenschap van goederen. Wat gebeurt er met de gezamenlijke rekeningen die op naam van beide partners staan? 
... Lees meer

Priscilla B
Priscilla B - Feb 28, 2024 om 12:39
Winkels & webshops

Woneninterieur.nl mooie beloftes maar niets ervan waar.

Van tevoren reviews opgezocht. Deze waren destijds 50/50. Dus voor de bestelling nog contact opgenomen met de website over de levertijden. Ik werd verzekerd van de 2 weken levertijd en kreeg een screenshot van het bestelsysteem. (Geen idee uiteindelijk of dit echt was of niet). Toch besloten om te bestellen (10-11-2023), gezien ik de desbetreffende stoel nergens anders kon vinden. Na 12 dagen heb ... Lees meer