ja
door jacgeurts May 2, 2004 om 22:47
Geldzaken & recht

Ontbinden Koop overeenkomst

Ik heb getekend voor de koop van een tweedehandse auto bij een garage.


De auto zou over een week geleverd worden.


Ik wil deze koop laten ontbinden dit heb ik dezelfde dag nog bij de garage kenbaar gemaakt.


De garage wil echter 20%(€ 2500,-) van het aankoopbedrag


volgens de voorwaarden van de garage.


Ik ben echter niet op deze voorwaarden gewezen en heb ook geen documenten gezien waar dit staat vermeld.


Ik vind dit een absurd hoog bedrag, mag de Garage dit bedrag vragen?


Ik wil best een schadeloosstelling betalen maar dit moet in verhouding staan met de verrichte arbeid en kosten die de garage gemaakt heeft.

428 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

se
door seamion - May 21, 2004 om 19:38
16 Antwoorden / 0 Vragen
0

Volgens deze pagina kan de garage dit inderdaad doen. http://www.staiksterk.nl/consumentenrecht#law20


Dit is bepaald in de wet consumentenkoop die op 1 mei 2003 in werking is getreden.


Niet leuk voor u, maar het ik ben bang dat het niet anders is.


Sterkte ! 

ba
door barbaraeli - Jul 25, 2012 om 12:25
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

Webbrowser(s) selecteren

Snel, schoon en betrouwbaar. De populairste browser voor Windows... Gratis van Microsoft. Upgrade naar een betere browser. Opera is snel, vloeiend en eenvoudig in gebruik. Uw onlineveiligheid is voor Firefox de hoogste prioriteit. Firefox is gratis, en gemaakt om u het meeste uit het web te laten halen. Apple's Safari voor Windows, de meest innovatieve browser ter wereld. Een snelle nieuwe browser van Google. Probeer het nu! Ongeëvenaarde snelheid en eenvoudig te gebruiken met opties die u alleen in Maxthon 3 vindt. Eens gezien, is gebruiken! Met meer dan 600 miljoen downloads. K-Meleon is an extremely fast, customizable, lightweight browser based on the Mozilla Gecko engine and designed specifically for Windows. Snelle 3-in-1 browser ter bevordering van uw productiviteit. De beste combinatie van functies, snelheid en flexibiliteit. Gratis. De beste webbrowser: Klein, snel, simpel, in hoge mate configureerbaar en aanpasbaar. Perfect voor iedereen! Dragon voor Windows van Comodo, 's werelds meest veilige browser. Optimized for speed, safety and flexibility. See it for yourself! Facebook-integrated Social Browser. Add all your favorites including Twitter, YouTube and more.
Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren Installeren
Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Later selecteren


Meer informatie, gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring.

Dit had ik vorig jaar al gekregen of misschien al eerder.
Het verhaal klopt dus niet
mvg.
Barbaraeli

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer