ey
door eyecatcher May 4, 2008 om 17:20
Geldzaken & recht

Paypal afboekingen

Hallo,


Onze 16 jarige zoon speelt via internet het spel conquer online. Om voortgang te boeken bij het spel,wordt de spelers de mogelijkheid geboden credits te kopen. Wij als ouders waren van dit laatste NIET op de hoogte.


Tot wij de afboekingen voor deze credits op de binnengekomen afschriften van de postbank spaarrekening van onze zoon aantroffen. Wij hebben toen meteen de afboekingen, zover als mogelijk terug laten boeken! Een aantal weken later ontvingen wij per telefoon een aanmaning om het terug geboekte bedrag direct op rekening van paypal te storten, de persoon aan de telefoon stond er op mijn zoon te spreken, waarop ik hem vertelde dat mijn zoon 16 jaar is en hij mij te woord diende te staan!


Nu heb ik twee schriftelijke aanmaningen gekregen, waarop geen briefhoofd, geen nederlands adres, wel een een tel.nr: 0800 942871 staat, waarop een melding dat het nummer niet in gebruik is! Verder een engels telefoonnummer waarop een antwoord apparaat met melding! Op de achterzijde van de enveloppe staat een postbus nr. in Bellshill (Engeland). Nu heb ik paypal GEEN toestemming gegeven om afschrijvingen te doen van mijn zoons rekening, en omdat mijn zoon minderjarig is heeft hij hier ook geen toestemming voor te geven! In het aanmeldformulier blijkt dat er gevraagd wordt of men 18 jaar of ouder is, maar er wordt niet naar een legitimatie of iets dergelijks gevraagd!


Wij als ouders hebben onze zoon ook geen toestemming gegeven om een paypal rekening te openen!


Onze vraag is, zijn er mensen die soort gelijke ervaringen hebben, en hoe is men met deze zaken omgegaan?


 


 


Nu blijkt in het

1095 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

vr
door vrijwilliger - May 4, 2008 om 17:41
15 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,

Bij mijn weten is het bij het openen van een PayPal rekening zo, dat een minderjarige altijd een mede-ondertekening nodig heeft van een meerderjarige. Mogelijk heeft uw zoon hierover niet de waarheid verteld.
Maar legt u het probleem eens voor via het volgende Email adres:
service@paypal.nl
Mijn ervaring is dat bij vragen, Paypal altijd vrij snel en correct antwoord geeft.



poltol
door poltol - May 4, 2008 om 19:03
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Hierbij de site van Paypal. Met de overeenkomsten.


http://www.paypal.nl/nl


U kunt bellen met 0900 - 2658950. Van ma t/m vrij vanaf 0800 uur tot 16.30 uur. Kost 10 eurocent per minuut.


Vr.gr. poltol


 


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer