Tr
door Treegj Sep 23, 2021 om 14:48
Geldzaken & recht

Pcr test

juni jl bestelden mijn vrouw en ik bij spoedtest.nl  een pcr test. Een dag later bleek dat deze niet meer nodig was en we annuleerden.
We hebben gebeld voor teruggave van ons geld . Bellen ging niet, continu bezet. We moesten mailen. Nou dat deden we verschillende malen, maar kregen geen antwoord. Ten einde raad mailen we U met de vraag hoe kan dit en mag dit? Zijn wij de enigen?

2548 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Scala NL
door Scala NL - Sep 23, 2021 om 14:55
23 Antwoorden / Vragen
4

Er staat op de website niet dat bellen en mailen de bedoeling is, maar annuleren via de link in de bevestigingsmail , implicerend dat de restitutie dan in gang zal worden gezet (mits conform voorwaarden).
Op spoedtest.nl staat dit: 

Hoe kan ik een afspraak annuleren? Je annuleert je afspraak via de link die wij hebben meegestuurd in de bevestigingsmail. 
Annuleer je tot 1 uur vóór je afspraak, dan vindt er een restitutie plaats van 100%. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats

link

heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 23, 2021 om 15:05
16888 Antwoorden / 202 Vragen
1

Helaas denk ik dat u indien opzeggen niet lukt u meer moeite moet doen zoals bijv. schriftelijk uw geld terug vorderen. Indien er echter in de voorwaarden van deze commerciële tester staat  wat @SCALA NL al aangaf bent u akkoord gegaan met deze voorwaarde (als die er inderdaad is) en heeft u geen recht.

Dit is een fenomeen dat zich ook op andere terreinen voordoet waarbij ik bedoel dat er na even verder zoeken ook testmogelijkheden gratis waren. (zoeken met zoeknaam 'gratis PCR test')  en dan ziet u o.a. deze https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/06/18/gratis-test-voor-reizigers-in-juli-en-augustus maar helaas is dat dan 'mosterd na de maalijd'.

panter22
door panter22 - Sep 23, 2021 om 15:41
6599 Antwoorden / Vragen
2

Je kunt een klacht indien via een klachtenformulier of chatten met een medewerker.
https://spoedtest.nl/klachten/

ne
door neodutchio - Sep 23, 2021 om 16:22
5185 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoe hebt u geannuleerd?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer