traporgel
door traporgel Jul 30, 2012 om 14:14
Geldzaken & recht

Slechte artikelen door Kassa

http://kassa.vara.nl/actueel/consumentennieuws/artikel/nieuws/forse-verschillen-in-kosten-geldopname-buitenland/

Zou het tot de mogelijkheden behoren dat ook medewerkers van een consumenten rubriek hun artikelen schrijven gericht op de 'gewone consument' ?

Ik lees het artikel en je schrikt van de kosten van geld opnemen in het buitenland.

Voor de consument lijkt het mij belangrijk dat PINNEN in Europa gratis is. En dat voor wie toch zo nodig geld wil opnmen met de creditcard moeten rekenen met soms forse kosten.

Nu weet ik ook wel dat veel mensen de creditcard als status symbool hebben.

Het artikel was meer waardevol geweest als het begonnen was met de belangrijkste mededeling: Pinnen is gratis. En wie graag betaald om zijn eigen geld te kunnen opnemen, die mensen moeten een creditcard nemen.

Kortom, een misser van de betreffende redacteur. Maar die leest dit bericht toch niet. Hij heeft al een creditcard als goedbetaalde medewerker van de Rooie Haan :-)

791 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ti
door timfelix - Jul 30, 2012 om 15:23
270 Antwoorden / 13 Vragen
0

Helaas zit er een relatief laag limiet op bedragen die je kunt pinnen in het buitenland. Dat is waarom veel mensen, inclusief mezelf, een creditcard hebben en gebruiken in het buitenland.

Beetje gefrustreerd?

jo
door jorisw - Jul 30, 2012 om 16:02
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

[quote=traporgel schreef op maandag 30 jul 2012, 14:14]
Nu weet ik ook wel dat veel mensen de creditcard als status symbool hebben.


Huh? Leg 's uit? Een credit card is volgens mij gewoon een betaalmiddel wat wereldwijd zonder problemen wordt geaccepteerd, waardoor heel veel mensen dit willen gebruiken. Heeft niks met status te maken, maar gewoon met gemak (en in heel veel gevallen heb je zo'n ding nodig om te reserveren).

vladja
door vladja - Jul 30, 2012 om 16:17
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Heb je het stuk wel gelezen??

Goed en overzichtelijk stuk over de kosten binnen en buiten de EU.

Misschien dat jij alleen binnen de EU op vakantie gaat, maar er zat mensen, die buiten de EU op vakantie gaan. Wel eens geprobeerd op in USA te pinnen?

Het is behoorlijk bekend dat je binnen de EU gratis geld uit de muur kunt trekken. Het zijn juist de verborgen kosten buiten de EU, die je naderhand voorgeschoteld krijgt.

Erg kortzichtig commentaar, uitsluitend op jezelf betrekking hebbend.

Vladja



melomaan
door melomaan - Jul 30, 2012 om 19:32
157 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik sluit mij bij eerdere commentaren aan. Daarnaast wordt er in de titel van traporgel gesuggereerd dat het om meerdere slechte artikelen gaat, terwijl er in het commentaar maar aan 1 artikel gerefereerd wordt.
Ik ben blij dat traporgel geen redacteur (en 'goedbetaalde medewerker van de Rode Haan' is met een creditcard) is.

diumenge
door diumenge - Jul 30, 2012 om 20:36
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Kortom, een misser van traporgel.

empyria
door empyria - Jul 31, 2012 om 06:34
504 Antwoorden / 3 Vragen
0

[quote=timfelix schreef op maandag 30 jul 2012, 15:23]

Beetje gefrustreerd?

Dat was ook het eerste wat bij mij opkwam toen ik de topic las...:-/

Redacteur
door Redacteur - Jul 31, 2012 om 09:58
1055 Antwoorden / 62 Vragen
0

Helaas, het hier aan de orde gestelde is geen consumentenkwestie.
Het topic gaat daarom op slot.

De redactie

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer