ch
door chihuahuatje Sep 3, 2004 om 14:25
Geldzaken & recht

Sprintplan

Hallo


Ikheb 5 jaar gespaard bij spaar beleg nu het bijna tijd is voor uit betaling krijg ik niets en moet zelfs nog bij betalen.Het geld wat ik gespaard heb hebben hun belegd en vlies gedraait.Het gaat om een bedrag van 7000 euro ik hen nu de betaling van af april stop gezet.mijn gezin heeft krom gelegen voor dat geld en nu heb ik nog niets.Mijn vraag is kan ik hier nog wat aan doen want ik ben echt niet van plan hun nog meer geld te geven.Ik ben inmiddels 2 jaar weduwe en kan het geld goed gebruiken.


Ik zie uw reactie met belang stelling te gemoet.


Vriendelijke groet A jekel van de graaf


                         

1470 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

in
door innieminnie - Sep 3, 2004 om 20:05
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Mevrouw,


Heel vervelend dat uw sprintplan niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Ik heb jaren bij een tussenpersoon gewerkt en de adviseurs hebben ook sprintplannen afgesloten bij klanten. Drama's heb ik meegemaakt. Mensen kunnen namelijk in de tussentijd niet afkopen ja kan wel maar met de grootste gevolgen waar onder hoge kosten. U moet echt de kleine lettertjes in de polis lezen want u kunt nu helemaal niks beginnen helaas.


 

hidkees
door hidkees - Sep 4, 2004 om 09:57
41 Antwoorden / 5 Vragen
0

Is dit wel serieus? Onder uw naam chihuahuatje staat: expertise: beurs en beleggen.


Bijna dagelijks staat er iets in de krant over dit soort zaken, met name DEXIA is een overbekende naam, wie kent die niet?

pi
door pietbull - Sep 12, 2004 om 11:01
14 Antwoorden / 14 Vragen
0

Hallo A Jekel van de Graaf,


 


Er is wel degelijk iets te doen aan de boefjes van Spaarbeleg die u onder het mom van sparen hebben berooft van al uw spaargeld.Er zijn op het ogenblik zeker drie grote rechtszaken bezig om het Sprintplan door de rechter te laten vernietigen en het verloren geld terug te vorderen.De m.i. belangrijkste zaak loopt bij de rechtbank in Utrecht.Op 30 september is de volgende (openbare) zitting. Advies is om te wachten tot de rechter uitspraak heeft gedaan in een van deze zaken.


Als de uitspraak gunstig is kunt u ook gaan procederen tegen Spaarbeleg. Als u recht heeft op toevoeging(  gesubsidieerde rechtsbijstand ) blijven de advocaatkosten laag.Dit niet te verwarren met een rechtsbijstand verzekering, dit is iets anders!


Kijk op www.rvr.org  bij infobalie en klik op gesubsidieerde rechtsbijstand.


Heeft u nog vragen, u kunt mij mailen: koremans@planet.nl


 


Groeten,


Piet


 


 

simon55
door simon55 - Jul 16, 2014 om 11:21
1556 Antwoorden / 5 Vragen
0

Als je die wil inzien ga je toch naar t ziekenhuis tenzij t 100 kilometer ver weg is dan heb je n probleem

ha
door harryromijn - Jul 16, 2014 om 12:04
272 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daarom, voor mij al 20 jaar: brief van huisarts of naar huisarts, onderzoek, CT- MRI of welke scan dan ook: copietje voor mij. DE originele CD's met alles erop, niet enkel alleen het rapportje van de radioloog.
Dus toen de behandeling in Amphia Breda verder moest... had ik alles zelf bij de hand.
Discussie met verzekeraar: alles had ik.
Stap naar de rechtbank, omdat de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar zich onder zijn verplichting uit wilde wentelen: vanaf eerste CT in 2002, eerste rugonderzoek in 1992: alles in eigen hand.
Houd er rekening mee: menig ziekenhuis gooit 10 jaar of oudere spullen weg. Maar met mijn lichaam: zit ik hopelijk 80+ jaar mee. Handig om de voorgeschiedenis te weten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer