ja
door janconny Feb 15, 2004 om 15:14
Geldzaken & recht

Thuiswerk via LVOW

LVOW is een onderneming die bemiddelt voor thuiswerk. Je moet hiervoor 8,95 euro per maand betalen voor de termijn van een jaar. Ongeacht werk of geen werk. Hebben jullie ervaring met deze onderneming?
Is dit een betrouwbare onderneming?

414 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ar
door ariwo - Apr 16, 2004 om 12:40
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je thuiswerk wil verrichten moet je nooit betalen. Het is de bedoeling dat je iets verdient. Organisaties dwaar je iets aan moet betalen hebben dus zelf geen werk. Het enige wat je vaak toegestuurd krijgt is een boekje met organisaties die thuiswerk aanbieden. Maar dat kun je zelf ook vinden op het internet. Verder weet men waarschijnlijk bij het CWI ook wel welke organisaties een beetje betrouwbaar zijn of niet.
Succes

peterkm
door peterkm - Apr 16, 2004 om 12:40
76 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inderdaad, nooit betalen voor administratiekosten of wat dan ook. Vraag om hun KvK (kamer van koophandel) nummer en controleer dit. Dan weet je precies (als het geen schimmige constructie is) wie erachter zit.

no
door nora - Apr 16, 2004 om 12:40
66 Antwoorden / 52 Vragen
0

Nooit betalen, als er betaals moet worden, zit er een luchtje aan!!!!!!!

ro
door rose1 - Jul 25, 2005 om 15:31
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Had ik me maar nooit ingeschreven bij hun, ik sta al maanden ingeschreven en ze hebben me geen enkele keer gebelt voor werk of contact opgenomen maar ondertussen halen ze we elke maand geld van me rekening af en als je ze een emial stuurd om er op te reageren ,zeggen ze alleen maar dat ik niet elektronisch mijn inschrijving kan beeindegen,en ze willen de reden weten terwijl ik de reden duidelijk erop had gezet . OFTEWEL OPLICHTERS
<SCRIPT language=javascript>postamble();

ro
door robocop - Jan 16, 2006 om 14:00
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben  als het gelukkig goed is bijna ingetrapt,


maar naar alles te hebben gelezen en laten lezen.


heb grwoon een fax gestuurd met de opzeg .


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer