rico12121
door rico12121 Dec 31, 2011 om 16:20
Geldzaken & recht

Vesting Finance

ik had van vesting finance een brief dat ik van Eneco achter was met betalen. ik betaalde gelijk maar kreeg toch weer extra boete van 100 euro. betaalde weer gelijk maar via de bank duurt het ong. 5 werkdagen.dus kreeg ik weer boete ven 78.10 omdat het niet op tijd binnen was. dit heb ik maar betaal anders krijg ik weer boete.Ik heb ook alleen maar een bijstandsuitkering. maar dit zijn toch maffia praktijken? Je krijgt niet eens de kans om te betalen....m.v.g.Marianne Raeijmaeckers.

1830 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ja
door jans2 - Jan 2, 2012 om 15:05
311 Antwoorden / 4 Vragen
0

U kunt het best contact met vesting finance opnemen hierover, zie

http://www.vestingfinance.nl/debiteuren/

U kunt daar ook een klacht indienen. Overigens is het meestal voldoende om even te bellen en uit te leggen op welke manier u betaalt en dat het dus een paar dagen duurt.

rico12121
door rico12121 - Jan 4, 2012 om 09:33
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

ja heb ik al gedaan via telefoon, daar reageerde ze heel bot, en ze zeiden van: ja betaal toch maar.

hun hadden bij afschrijfdatum 28-12-11 staan, en het kwam pas 30-12-11 binnen, en 31e moest betaald worden, dus eigenlijk onmogelijk als je internet t niet doet en zeker via bank

ve
door vestingfinance - Jan 4, 2012 om 12:13
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Rico12121,

Graag willen wij met je met je in contact komen over je klacht. Hoewel onze medewerkers zorgvuldig te werk gaan, kan het helaas toch voorkomen dat er wat fout gaat.
Om de klacht in behandeling te kunnen nemen, hebben we een dossiernummer nodig. Graag willen we dan ook vragen om dit te sturen naar klachtencoordinatie@vestingfinance.nl.

We hopen dan tot een oplossing te komen, waarmee alle partijen tevreden zijn. Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
Vesting Finance, Klachtencoordinatie

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer