he
door heideveld Dec 20, 2005 om 19:02
Geldzaken & recht

WAARSCHUWING POSTCODELOTERIJ

Ontving van mijn werkgever leuk kerstpakket inhoudende ondermeer een postcode-lot dat via internet te activeren was. Gedaan, maar LET OP: Als je niet gelijktijdig brief stuurt (kan alleen met brief) om aan te geven, dat je geen abonnee wilt blijven wordt er iedere maand Euro 8,25 afgeschreven voor een lot. Ik betitel dit als een zeer agressieve manier van ledenwerving en heb dit ook al aan hen laten weten. Ze reageerden (nog) niet.

776 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pe
door pete3357 - Dec 20, 2005 om 21:06
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inderdaad zeer schandalig. Ben reeds enkele jaren sponser met twee loten per maand. Ga kerstzegels halen op het postkantoor en denk,"nou dan zal ik die goede doelen maar eens extra steunen door die postzegels te nemen. Kom thuis, pak uit en vind een cadeaulot. Had ik helemaal niet verwacht, maarja dacht ik leuke geste. Vanavond effe activeren via internet.


Alle velden ingevuld en ontdek voor het te bevestigen dat als ik alles zo laat ik automatisch er iedere maand weer een lot bij heb (dus drie) Het veld nl is al en moet aangevinkt zijn. Telefoon gepakt en medewerkster gesproken. Als je dus niets doet ben je erbij.


Ik heb de medewerkster gevraagd of ze mijn klacht door zou willen geven aan haar leidinggevende en tevens medegedeeld dat als ik de zegels terug zou kunnen brengen ik die nou direct terug zou brengen. Overigens denk ik er nu over na om de andere loten ook per direct te annuleren.


Als je mensen die het goed bedoelen in de problemen wil brengen ten koste van de goede doelen dan tref je op deze wijze de burgers die het goed met deze doelen voorhebben. Deze raak je op een dergelijke misselijke manier van uitkleden kwijt. Zeer spijtig voor die goede doelen.  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

C.
C. Koot - May 7, 2024 om 11:02
Winkels & webshops

Merkkleding besteld, chinees goed gekregen

Via Bertina moda (of Van Dongen mode) een jas besteld van Gant.
Er komt weken later een jas uit China,  niet de maat en niet met het Gant-logo.
Geprobeerd terug te sturen en geld terug te krijgen, maar zij sparren met allerlei eigen regeltjes,
Heb gemaild dat dat tegen de Europese regels is, maar niets meer gehoord.
Kunt u mij adviseren?

F. Koot
06 [telefoonnum ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer