de
door debbiefrans Apr 14, 2004 om 11:15
Geldzaken & recht

Wij willen een contract 12 ipv 36 maanden verlengen

Wij zijn in de verkooppraktijken van ADT/Tyco getrapt.... Anyway, 21 juli 2004 is de overeenkomst afgelopen, we hebben netjes opgezegd en om een nieuwe overeenkomst voor alleen telebewaking gevraagd. Het systeem kan namelijk door zijn onbekendheid/compleiteit niet door een andere installateur worden overgenomen... dus na 36 maanden dik betalen, zitten we er eigenlijk nog steeds aan vast.
Ze geven nu 2 opties, optie 1 wijzen we af, ze bieden het plaatsen van een nieuwe NCP goedgekeurde centrale aan en dan weer 36 maanden het volle pond betalen, maar het ministerie van justitie heeft de besluitvorming hieromheen uitgesteld tot 1 januari 2005. Dit doen we dus Niet.
De tweede optie is verlengen met onze huidige centrale, voor een lager maandbedrag (nog veel te duur, maar ja) voor 36 maanden. Wij willen verlengen voor 12 maanden, ook in afwachting van het feit of er in de toekomst wel of niet een nieuwe centrale zou moeten komen.
Volgens de klantenservice van ADT kunnen wij enkel en alleen verlengen met 36 maanden. Nu meen ik te weten dat je als particulier recht hebt op het verlengen c.q. aangaan van een overeenkomst voor 12 maanden en gelden voor bedrijven overeenkomsten voor 36 maanden. Onze vraag, is dit zo en waar kan ik daarover jurispredentie vinden, want ADT blijft bij 36 maanden en anders moeten wij maar aantonen waar dat recht staat beschreven......

Hellup !! Alvast hartelijk bedankt voor de reactie(s). Debbie & Frans

312 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

se
door seamion - May 21, 2004 om 19:54
16 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk eens op deze pagina. Jullie kunnen daar antwoorden vinden, maar ook verwijzigen naar andere site's met info en hulp.


Veel succes !


http://www.staiksterk.nl/consumentenrecht#law79

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer