ni
door niekmanon Jul 11, 2012 om 13:59
Huishouden & energie

Beginstanden op 0 bij Delta NV

Hallo,
Per 4 oktober hebben wij ons nieuwe appartement betrokken, wij kozen, gezien wij woonachtig zijn in Zeeuws-Vlaanderen, voor Delta NV als onze energieleverancier. Ik heb me hier toen telefonisch aangemeld en er werd mij toen o.a. gevraagd om de meterstanden, welke ik telefonisch heb doorgegeven.
Vandaag, ondertussen 8 maanden verder valt de eindafrekening in de bus. De beginstanden staan op 0 voor zowel stroom, gas als water.
Gelijk telefonisch contact opgenomen met Delta NV welke mij samengevat het volgende vertelde: 'Er zijn bij aansluiting geen meterstanden ingevuld, er is bij ons niets bekend, we kunnen niets voor je doen'.
Er werd mij verteld dat er een formulier naar mijn adres was opgestuurd om de meterstanden door te geven, maar dit formulier heb ik nooit mogen ontvangen.
Aangezien ik maandelijks mijn meterstanden bijhoud kon ik mijn beginstand ook nog zien, maar hier heb ik dus volgens de klantenservice van Delta niets aan.

Welke stappen kan ik nu nog ondernemen?

441 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hk_416_308
door hk_416_308 - Jul 11, 2012 om 14:05
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij delta NV een schriftelijke klacht indienen met alle gegevens die u zelf heeft bijgehouden. Deze klacht aangetekend laten versturen en dan heel even afwachten. Vaak worden de meterstanden doorgegeven aan de net beheerder, misschien dat zij u ook kunnen helpen, doe eens een bel rondje met alle betrokken ( huur maatschappij of oude eigenaar etc. )

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer

Re
ReeNee - Sep 18, 2024 om 11:57
Huishouden & energie

Klacht over Ista

Ik heb een klacht over Ista. Het gaat om de eindafrekening. Ik heb 2 appartementen in dezelfde flat. Het zijn allebei 1 persoonshuishoudens en overdag aan het werk. De ene huurder betaalt een voorschot van 80 euro en krijgt nog 57 euro terug. De andere huurder betaalt een voorschot van 140 euro en moet......941 euro bij betalen. Hier klopt iets niet.
Ista geeft als antwoord: De meters liegen ... Lees meer