pe
door pegasuss Aug 22, 2012 om 16:48
Huishouden & energie

Ervaringen met Sanifactory

Beste kassa-vara leden,

We zijn aan het verbouwen (noodgewongen, maar dat is een ander verhaal). Nu hebben we nog geen wastafel met meubel. Nu ben ik prijzen aan het vergelijken en er zijn hele dure badkamermeubels te vinden. Ook hele goedkope.

Nu heb ik er een gezien op een website sanifactory. Deze levert het meubel gratis bij je. Die aanzienlijk goedkoper is, dan andere die ik heb gezien. Binnen het budget valt en we ook mooi vinden.

Ik zou graag van jullie willen weten of er mensen die positief dan wel negatieve ervaringen hebben met dit bedrijf?

1169 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ma
door marly18 - Aug 23, 2012 om 08:59
27 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nooit van gehoord. Maar check of ze zijn aangesloten bij een branchevereniging, zoals het CBW. Vraag ook na bij de branchevereniging of het klopt dat ze zijn aangesloten (sommige bedrijven voeren logo's van brancheverenigingen zonder dat ze lid zijn).

Als ze zijn aangesloten bij een branchevereniging, dan kun je de gok wel wagen. De bv staat dan namelijk in voor de serviceverlening, en als de zaak failliet gaat, zorgen zij ervoor dat lopende orders correct worden afgehandeld. Wees er ook zeker van dat de installateur aangesloten is, of check de voorwaarden dat de leverancier alle verantwoordelijkheid voor de installatie op zich neemt.

Niet aangesloten? Dan ook niet kopen, zo ik zeggen. Een verkeerd aangelegde badkamer kan heel grote, nare en vooral dure gevolgen hebben - dat weet ik uit eigen eravring. Wij hebben één keer de fout begaan om met een niet-aangesloten bedrijf in zee te gaan, en dat is ons duur komen te staan. Nooit meer een niet-aangesloten bedrijf in ons huis!

pe
door pegasuss - Aug 23, 2012 om 09:20
36 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi Marly 18,

Dank je voor je antwoord.
Ik heb gekeken of ze aangesloten zijn bij een branchevereniging maar zover ik kan zien zijn ze dat niet. In hun algemene voorwaarden staat dat, Sanifactory een onderdeel is van Dateg BV. En volgens mij heeft deze ook geen branche keurmerk.

Ik ben van plan om er na toe te gaan aangezien ze gewoon een pand hebben.
Echter geld de aanbieding alleen als ik deze via de website bestel.
Dus ik hoop dat er mensen zijn die mijn vraag nog lezen en antwoord kunnen geven.

dearagain
door dearagain - Aug 23, 2012 om 19:44
2462 Antwoorden / 7 Vragen
0

Je kunt natuurlijk ook op andere consumentenforums deze oproep plaatsen, zoals op het Consumentenbond- en het Radarforum. Persoonlijk zou ik geen bestelling plaatsen bij een internetshop die niet is aangesloten bij:



http://www.thuiswinkel.org/20110118105443/uitgebreid-zoeken

of

http://www.keurmerk.info/

dearagain


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer