kr
door kruimeltje Jan 25, 2004 om 20:52
Huishouden & energie

Hoe lang gaat dit nog duren???

Wij zijn april 2003 verhuisd naar een koopwoning. Netjes de beginstanden gemeld bij Essent, zowel schiftelijk als telefonisch. Op onze rekening werd nog steeds een voorschot afgescheven voor het oude adres. Na vele telefoontjes eindelijk de slot afrekening gekregen maar nooit een voorschotsberekening voor ons nieuwe huis. Na veel bellen met klantenservice en een brief naar het klachtenbureau zijn we nog niets wijzer. We zijn na 10 maanden nog steeds niet ingeschreven!!!
Wat wij eigenlijk willen vragen is: Wie bepaald hoe en in hoeveel termijnen de achterstallige betalingen betaald moet worden??? Kan Essent van ons eisen dit bedrag binnen een bepaald termijn te betalen???

595 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:31
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ja het gaat lekker bij Essent :-)
Nee Essent kan u niet verplichten om dir bedrag in 1 maal te betalen daar hun in gebreke zijn geweest.
U kunt zelf aangeven in hoeveel termijnen u dit kunt en wilt terug betalen ( dit in alle redelijkheid)
Meestal wordt er in dit soort gevallen 1 jaar voor uitgetrokken (per maand betaald u dus het dubbele)
Wist u trouwens dat ieder energie bedrijf max 2 jaar terug mag vorderen.
Met vriendelijke groet:

Gery

pa
door patrick36 - Apr 16, 2004 om 12:31
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

eigenlijk heb ik hier ook geen antwoord op omdat ik in hetzelfde schuitje zit.
per 14 april 2003 zijn wij verhuisd, na veel bellen met de klantenservice,die mij meestal ook niet konden helpen, heb ik begin 2004 de eindafrekening gekregen van mijn oude huis,
maar tot nu toe is er van mijn rekening nog steeds geen voorschot afgehouden, eind januari heb ik nogmaals gebeld en heeft de telefoniste mij opnieuw aangemeld maar tot op heden heb ik nog steeds niet betaald.

kr
door kruimeltje - Apr 16, 2004 om 12:31
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Wij zijn nu alweer een maand verder en nog steeds geen bericht van Essent. Als je de klantenservice aan de lijn krijgt, krijg je als antwoord dat je geduld moet hebben. Nou we vinden dat we al genoeg geduld hebben gehad(11 maanden)!Op de aangetekende brief hebben we nog steeds geen reactie gehad. Dus afwachten maar.

trancetycoon
door trancetycoon - Apr 16, 2004 om 12:31
29 Antwoorden / 2 Vragen
0

essent zal u nooit vragen om het totaal verschuldigd bedrag aan voorschotten te betalen in 1 (korte) periode. aangezien de fout bij essent ligt zal hier zeker enige coulance van toepassing zijn. vraag om deze regeling als u belt met de klanterservice. essent zal de betalingen van het jaarverbruik factureren over de periode tot aan de komende jaarnota. mocht u hier dus bezwaar tegen maken dan is hiervoor een speciale regeling.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer