mi
door mia_1 Apr 7, 2014 om 18:31
Huishouden & energie

Jouwoutlet.nl

Op 23-06-2013 heb ik een flexibele tuinslang besteld bij Jouwoutlet.nl. Na twee weken brak spontaan het spuitstuk van de slang af. Ik heb daarover meteen contact opgenomen met Jouw outlet, maar hun zeiden dat de 'garantie' maar twee weken was. Raar natuurlijk want na twee weken mag het niet zomaar afbreken. Na veel gemaild te hebben (bellen kan niet) hebben ze op 25 augustus een mail gestuurd waarin stond dat ze de slang zouden vervangen en een nieuwe zouden opsturen. Tot op heden heb ik nog niets van hun vernomen. Ik stuur iedere week een mail heb ook al een brief verstuurd naar hun kantoor, maar ik krijg maar geen reactie terug. Wat kan ik hier aan doen? Ik vind dat ze een nieuwe moeten toesturen / mijn geld moeten terug geven, of in ieder geval fatsoenlijk contact met mij moeten opnemen, maar ik hoor gewoon niets. Ook via de site geven ze geen respons en mijn 'klacht/vraag' word ook niet in het gastenboek opgenomen. Daar staan alleen maar positieve ervaringen in. Ik voel me dus danig opgelicht door jouwoutlet.nl

2954 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Apr 7, 2014 om 18:51
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Zo te zien zijn ze nergens bij aangesloten. Ook hun algemene voorwaarden blinken niet uit. Niet verstandig daar iets te kopen.

U kunt uw klacht overal neerzetten, klacht.nl, klachtenkompas, Radar, Twitter en Facebook.

Dat is nog het enige.

mi
door mia_1 - Apr 8, 2014 om 09:54
12 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik heb de klacht bij verschillende instanties neergelegd, hopelijk levert het wat op.
Bedankt voor de tip.

hutch
door hutch - Apr 8, 2014 om 09:54
4517 Antwoorden / 29 Vragen
0

[quote=mia schreef op maandag 7 apr 2014, 18:31]Na veel gemaild te hebben (bellen kan niet) ....
Bellen kan wel: 070-7370825. En misschien nog hun 06-nummer: 06-84870222.
De vraag is wel of zij wel opnemen...... (zie ook: )

Jouwoutlet.nl is dezelfde als .
Kijkt u maar eens bij '', dan ziet u hoe slordig dit bedrijfje is.
In plaats van jouwoutlet.nl staat daar van vanoutlet.nl.

Beide bedrijfjes zijn geregistreerd door 'i-Trade Gate' te Den Haag.

Maar gezien hun reactie lijkt het dat dit één van de zeer vele amateurs te zijn.

Ook het niet opnemen van negatieve reacties op hun website, dus alléén positieve reacties, duidt er op dat dit geen (echt) professioneel bedrijf is.
Van dit soort personen komen heel vaak reacties als die u gekregen heeft, zoals bijv. dat u maar een zeer korte garantietermijn heeft. Ook hieruit blijkt dat deze persoon totaal geen sjoege van enige wetgeving heeft en er maar op los bazelt.

Uiteraard heeft u (in gewoon Nederlands) minstens 6 maanden garantie, althans binnen die termijn dient de verkoper te bewijzen dat een eventueel mankement door u(w toedoen) veroorzaakt is. Zie art. 18 BW7, lid 2.

Gezien het feit dat u binnen die 6 maanden melding heeft gemaakt van dit 'gebrek', en uiteraard ook als 'beloofd', dient dit bedrijfje u direct een nieuw artikel toe te sturen.

mi
door mia_1 - Apr 8, 2014 om 09:56
12 Antwoorden / 7 Vragen
0

@hutch
Het 070 telefoonnummer geeft aan dat het niet meer bestaat. Op het 06 nummer krijg ik alleen maar een Engels talig bandje te horen, maar ik geef niet op!!!
Bedankt voor de tips.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ni
nicmol - Jun 17, 2024 om 13:39
Vrije tijd & tuin

Hoeveel % hout mag ik aan houtopslag in mijn tuin leggeneggen

Ik  heb eenderde van in de  tuin hout liggen voor mijn houtkachel neergelecht
Het is een huurwoning
De woningbouw 
Ze zeiden dit

Goedemiddag, Ik liep vanmiddag achter uw huis voor een iets anders. Maar ik schrok mij rot wat ik in uw tuin zag. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit op te ruimen. Los van de uitstraling, wil ik er niet aandenken dat hier brand ontsta ... Lees meer

si
simon1969 - Jun 17, 2024 om 16:00
Winkels & webshops
Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Ik heb op 19 mei 2024 100 stuks injectienaalden besteld en betaald bij Safe Products.nl. Krijg netjes na betaling een mailtje van de betaalde order en dat deze binnen 2- 5 werkdagen geleverd zou gaan worden. Tot op heden is er niets geleverd en ik had ze juist snel nodig voor mijn medicijnen iname. Mijn apotheek kan deze maat naalden niet leveren en ben dus aangewezen op een online winkel. Ik heb ... Lees meer

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer