angeleyes
door angeleyes Mar 4, 2009 om 19:52
Huishouden & energie

Koel/Vries combi Bosch KGN33V03

Vorig jaar augustus heb ik een koel/vries kast gekocht,Bosch KGN33V03. Werkt(e) goed,ben in december verhuist. Heb volgens de regels de koelkast verhuist en deze is ongeschonden in de nieuwe woning gezet. Na 24 uur is deze pas aangezet. Laatste tijd (sinds een week of 5) hoor ik vreemd geluid een tik,soms zacht soms ook vrij hard. Erg onregelmatig ook,soms met regelmaar soms ook uren niet. Kan niet lokaliseren waar het geluid exact is.. maar het is van de koel/vries combi.

Ergens op internet had ik eerder gelezen dat dit vaker voorkomt maar kan het nergens terugvinden wat het is,of het kwaad kan en wat er evt aan te doen is/aan gedaan kan/moet worden.

Wie kan mij helderheid verschaffen wat het eventueel kan zijn of wat ik er zelf aan kan/moet doen? Eventueel zal ik Bosch bellen voor reparatie (2 jaar garantie) maar ik zit niet te wachten op een periode zonder koelkast omdat deze in reparatie moet.





1526 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kenwel2
door kenwel2 - Mar 5, 2009 om 14:56
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

@angeleyes: Wat kiran schrijft spreekt voor zich. u heeft deze prima koel/vries combinatie nu meer dan een half jaar, nog zo'n anderhalf jaar te gaan, en denk dat het nogal los zal lopen, temeer omdat het geluid(je) er wel bij zal horen, misschien is het op de oude locatie niet opgevallen, en is het nu pas bij u op gaan vallen? Andere ruimte? Het model wat u heeft, komt overigens goed uit de bus verder...prima combi!


Succes, Gr. Henri

kiran
door kiran - Mar 5, 2009 om 16:18
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@angeleyes


Als er verder niets aan de hand is, en koelgedeelte en vriezer doen wat ze moeten doen ..... lekker laten gaan. Je hebt toch 2 jr. garantie dus je kunt het nog aanzien.


Maar krijg het idee dat dit bij een Bosch hoort. :-) Heb ook een Bosch koel/vriescombinatie staan [1997 gekocht] en die vertoont dezelfde kuren. Nadat de thermostaat afslaat, hoor je hier ook een tik of harde knal. Ook niet altijd, maar wel regelmatig. Maar zoals gezegd: verder is er niks aan de hand. En hij draait hier al aardig wat jaartjes!


Maar als je erover in zit, informeer je toch even in de winkel waar je hem heb gekocht?    M.vr.gr.

angeleyes
door angeleyes - Mar 5, 2009 om 16:27
4 Antwoorden / 9 Vragen
0

Moet wel vermelden dat ik vroeger een aparte keuken had en ik evt extra geluid waarschijnlijk niet heb waargenomen en nu inmiddels een open keuken waardoor het allemaal iets duidelijker is xD. Verder werkt het prima.

Bedankt voor de reactie(s),ik ben gerustgesteld :-)




toolboy
door toolboy - Mar 5, 2009 om 16:27
965 Antwoorden / 40 Vragen
0

Het komt met zeer grote regelmaat voor,dat na verplaatsen de start relais problemen gaat geven.  Groet T

kenwel2
door kenwel2 - Mar 5, 2009 om 16:35
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

@angeleyes: Fijn! Veel gemak met uw combi verder nog, Gr. Henri

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer