de
door demk Feb 8, 2006 om 19:17
Huishouden & energie

Metroflor

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht, waar op de begaande grond vloerverwarming als hoofdverwarming in zit. We wilden in eerste instantie graag hout op de vloer, maar zijn er inmiddels achter dat als je een lichte vloer wilt dit niet kan, omdat lichte houtsoorten niet geschikt zijn op vloerverwarming. Hout is sowieso niet zo geschikt als je vloerverwarming als hoofdverwarming hebt (heb ik inmiddels begrepen).En hout isoleert natuurlijk, wat nou net niet de bedoeling is.
Nou hoorden we toevallig van een Metroflor vloer. We zijn inmiddels in een aantal zaken geweest en het lijkt ons wel wat. Als het op de grond ligt is het net hout. En ons werd verzekerd dat dit prima op vloerverwarming kan. Het verkooppraatje van de winkelier was prima, maar graag wil ik wat meer informatie van mensen die zo'n vloer hebben/kennen. Ik heb al wel gehoord van mensen die zeggen dat er doffe strepen op de vloer komen die er niet meer afwillen. Maar zijn er hier nog mensen die ervaring met deze vloer hebben? Al dan niet met vloerverwarming eronder.  

Groeten Demk.

2205 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Feb 9, 2006 om 13:02
4517 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hallo Demk,


om te beginnen heeft u in feite weinig tot niets aan een aardig verkooppraatje, van die verkoper, op zich.


Mocht u wel met hem in zee willen gaan en daar zo'n vloer kopen: zet alles zo uitgebreid mogelijk zwart op wit en laat deze tekenen door die verkoper. Zet er vooral bij, dat hij adviseert c.q. verzekerd, om deze vloer te nemen en dat deze bestand is tegen een daaronder aangebrachte vloerverwarming (als hoofdverwarming).


Zo niet, zult u zien, dat als er iets mis gaat, die verkoper plotseling lijdt aan geheugenverlies.... en waarschijnlijk nergens meer wat van af weet.


Ik heb wel de ervaring met vloerverwarming, alleen met plavuizen. En dat bevalt prima.


Hier een forum over deze vloer: Nieuwbouwforum


Gr. Hutch

de
door demk - Feb 11, 2006 om 10:41
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor je reactie. Jammer dat er niemand is die echt ervaring heeft met deze vloer.

or
door orpheus - Jul 7, 2006 om 14:28
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik werk zelf bij een projectstoffeerbedrijf.


We hebben talloze malen reeds metroflor toegepast op zwaar belopen plaatsen, bijv. entrees van gebouwen en in kantoren.


Ook verscheidene malen op vloerverwarming.


Toto op heden heeft dit nog geen enkele klacht opgeleverd, het 'verkooppraatje' van de verkoper is geloofwaardig


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

Rooah
Rooah - Jul 4, 2024 om 12:02
Garantie & verzekeringen

Beddenleeuw - Past bestelling zonder overleg aan

Beste leden,

Op 16-06-2024 hebben wij een boxspring besteld bij beddenleeuw.nl. Het gaat om een boxspring van 180x200 in de stof ecru (beige) incl. montage.
Op 24-06-2024 hebben wij bevestiging gekregen dat onze bestelling is ingepland voor uitlevering op 03-07-2024. 
Op 02-04-2024 ontvang ik keurig een mail met het verwachte tijdslot. De boxspring zal de volgende dag worden ... Lees meer