ee
door eelsan Oct 18, 2005 om 18:48
Huishouden & energie

Wat nu?

Hallo,


Wij hebben in mei een salontafel, eettafel en vier stoelen besteld. Na 8 weken kwamen de meubelen maar de stoelpoten waren niet in de goede kleur en in de eettafel zitten 2 laatjes, waarvan 1 helemaal niet pastte. Nu werden die opnieuw besteld. Dat duurde 14 weken omdat ze tussendoor de bestelde tafel afgekeurd hadden en opnieuw besteld moest worden. Ik had gebeld naar de zaak dat ik het heel lang vond duren allemaal, maar tja...had ik maar naar leenbakker moeten gaan als ik het gelijk wou hebben. Nu kreeg ik kwaliteit werd me verteld. Nou vandaag kwamen mijn nieuwe stoelen, die waren goed. Maar de tafel...de tafelpoten pasten niet, en het rechtse laatje past nog steeds niet goed! Nou moet ik weer wachten...maar ik ben het erg beu, dit is de 3de tafel met hetzelfde euvel. Dus ik weer bellen, gezegt dat ik liever een andere tafel wou. Dat kon op zich wel. Maar nu is het geval dat ik dezelfde soort salontafel heb. Dus het liefste zou ik dan ook een andere salontafel willen. Ik vind het mooier als ik twee gelijke tafels heb. Maar dat vonden ze niet goed. Nou is mijn vraag...kan ik eisen dat ik twee nieuwe tafels uit kan kiezen of moet ik alleen een nieuwe eettafel kiezen. Graag hoor ik uw reacties.


Met vriendelijke groeten,


Eelsan


 

620 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jeffrey1990
door jeffrey1990 - Dec 18, 2005 om 12:24
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nee ze hoeven jou niet een nieuwe slontafel te geven omdat daar niks mee aan de hand is Je kan het wel mooi vinden maar ze zeggen dat het product goed is en niet aanvervanging nodig is Je kan wel een nieuwe eettafel pakken en dat zou ik wel doen want dan pak je er gewoon een in de zelfde kleur


gr Jeffrey1990


 

ee
door eelsan - Dec 18, 2005 om 12:25
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Inmiddels is de tafel, na nogmaals uitstellen en heen- en weer bellen geleverd. We zijn blij dat de tafel nu zonder gebreken geleverd is.
Een rare nasmaak blijft echter wel achter aangezien er een afspraak gemaakt was over een financiele tegemoetkoming. We hebben wel een bloemetje ontvangen (wat we natuurlijk erg leuk vonden), maar van de beloofde tegemoetkoming is echter nog niets gezien....

jeffrey1990
door jeffrey1990 - Dec 18, 2005 om 13:01
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ben vlij voor je dat je eindelijk de tafel heb gekregen zonder gebreken en ik zou het op prijs stellen dat je er een foto van maakt en naar vanroosendaaljeffrey@msn.com zou sturen.


Veel Plezier met je nieuwe tafel

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer