door louk_1 6 nov. 2007 om 19:05
Computers & telefonie

Bart Smit 15% korting playstation 3

Op 6 november 2007 was er een actie bij Bart Smit 15% korting op het gehele assortiment. Ik zat al een tijdje te kijken voor een playstation 3 ik hoorde van de actie en wou er 1 kopen.


Toen ik op de site (17:25) kwam lag hij er eerst uit. 1:30 uur later (18:55) kwam ik op de site hij deed het ik klikte op de link voor playstation starterpack (Playstation 3 2 spellen en 2 controllers)  dit stond er: mij lijkt dat hij dan te koop moet staan maar toen drukte ik op consoles en alleen de 40 GB stond er toen heb ik nog rrond gekeken of hij er ergens tussen stond maar niks meer


Kassa: ik den dat bart smit mij die Playstation 3 schuldig is. 

805 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 19:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag louk,


Je schrijft: Kassa: ik denk dat Bart Smit mij die Playstation 3 schuldig is.


Dat denk ik dus niet. Je hebt de 60GB set immers niet kunnen kopen. Bart Smit zal zich ongetwijfeld beroepen op de kleine lettertjes waar ongetwijfeld in zal staan: fouten voorbehouden. Het was wat anders geweest als je wel een koopovereenkomst had afgesloten om vervolgens te horen dat het produkt niet leverbaar was, dan had je wel recht van spreken.


Vriendelijke groet, Read2. 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 20:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Ze hebben hem (nu ? ) niet en wat ze niet hebben kun je niet (ver)kopen....


---3.1 Alle aanbiedingen van Bart Smit zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Bart Smit heeft het recht in plaats van het bestelde product een soortgelijk product te leveren dan wel de overeenkomst te ontbinden.


Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.


BARTSMIT.COM - Games en speelgoed online bestellen


Groetjes,

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 20:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


Wat ik nog vergeten was. Je kunt natuurlijk ook een brief schrijven naar het hoofdkantoor van Bart Smit. Daarin zou ik dan vragen of je toch niet op een of andere wijze in aanmerking kunt komen voor die betreffende aanbieding omdat je toch wel heel erg teleurgesteld bent. Het adres is:


Bart Smit Hoofdkantoor


Bellstraat 3-4


1131 JV Volendam


Tel.: 0299-399599


Als je niks vraagt krijg je ook niks!!!


Sukses en nogmaals groeten, Read2. 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

--- Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.  ---


Hij is er gewoon niet............helaas


 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


Zoals ik al schreef kun je het beste een briefje naar het hoofdkantoor schrijven. Misschien is het wel verstandig om eerst even te bellen en je relaas te doen. Je krijgt dan waarschijnlijk goede informatie boven water die je in je brief kunt gebruiken. Ik zou zeker niet zonder slag of stoot accoord gaan met deze aktie gang van zaken. Je bent hier inmiddels niet meer alleen, want sinds 30 minuten geleden is hier ook gemeld door een ander dat een ander produkt er NIET was.


Sukses! Read2.

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb ook geprobeerd in te loggen, kwam er helemaal niet door. Lijkt me ook wel logisch gezien de enorme korting die ze aanbieden. Ben toen maar op mijn fiets gestapt. Je wil niet weten hoe druk het was. heb een uur in de rij gestaan en wat denk je: Playstations in alle soorten en maten, én ruim op voorraad!


En by the way, onderaan de folder staat:"Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en tekst voorbehouden".

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 22:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helemaal gelijk ; En by the way, onderaan de folder staat:"Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en tekst voorbehouden".


( Leuk suggestie ...Je kunt schrijven tot je een ons weegt, mensen blij maken met dooie mus in dit geval sowieso m.i. )


Hun Site is helemaal van slag, kwam er ook slecht door, is overmacht, overigens internetwinkel voorraad en winkelvoorraad verschillen(altijd) dus naar de winkel gaan is/was goeie optie slimmerik, tja je moet er wat voor over hebben als je echt iets wil ;-)

ve
door verwijderd - 7 nov. 2007 om 07:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De site is nu weer in de lucht, werkt perfect en geeft nog steeds de 15% korting (het is nu woensdagochtend 7.30), succes!

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag louk,


Als je niks uitprobeert accepteer je voldongen feiten en dat moet je juist niet doen bij grote firma's die een goede naam hebben te verliezen.

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit is een geval van overmacht/drukfout of een niet (meer) leverbaar artikel, waar momenteel honderden en wellicht wel meer klanten mee geconfronteerd worden, dit kunnen ze niet compenseren, voor uitzonderingsgevallen zou zoiets wellicht een keer lukken maar in dit geval never nooit niet.


Overigens bestaat de mogelijkheid nog wel om het in de winkel te halen zoals te lezen, dus had je die optie kunnen proberen voor je ze gaat aanschrijven met klacht........

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


In een van de andere draadjes blijkt dat de site toch werkt en dat je toch je begeerde bestelling kunt plaatsen. Zo blijkt dat proberen, bellen en schrijven wel degelijk zoden aan de dijk kunnen zetten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vo
Voers - 22 apr. 2021 om 06:57
Computers & telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Goede morgen,

Op 15 maart j.l/ heb ik voor de oprichting van mijn bedrijfje via de webshop ti84shop een 2e hands 27 inch apple beeldscherm gekocht voor 624,-. Na betaling en ontvangst van de factuur ontving ik mail met de melding dat de levering zsm geleverd zou worden. Volgens de site zou dit maximaal 7 dagen kunnen duren. Op 22 maart nog steeds niets ontvangen, na geen telefonisch c ... Lees meer

To
Tonia - 4 dec. 2020 om 14:49
Winkels & webshops

Wie heeft slechte ervaringen met Bijnavoornoppes.nl

Heb begin november kleine artikelen besteld bij www.bijnavoornoppes.nl
elke keer mailen ze terug dat het met de post eraan komt. Niks gezien,
Op internet zie ik meerdere klachten over deze internetshop.
hoor graag ervaringen van anderen hierover. Lees meer

da
daron - 20 apr. 2021 om 11:17
Auto & vervoer

parkeren

Goedendag, ik ben werkzaam bij De ns en mijn standplaats is Amsterdam. Zelf woon ik in Hoogland. en dat is met wind en regen met een zware bedrijfskoffer niet te doen, ik parkeer dan mijn auto bij het station. (NS Internationaal) dit alles in een grote koffer. 
Nu kan en mag ik niet bij het station in amersfoort parkeren omdat ik al een parkeerplaats heb in Amsterdam voor als het te vroeg te ... Lees meer