lo
door louk_1 6 nov. 2007 om 19:05
Computers & telefonie

Bart Smit 15% korting playstation 3

Op 6 november 2007 was er een actie bij Bart Smit 15% korting op het gehele assortiment. Ik zat al een tijdje te kijken voor een playstation 3 ik hoorde van de actie en wou er 1 kopen.


Toen ik op de site (17:25) kwam lag hij er eerst uit. 1:30 uur later (18:55) kwam ik op de site hij deed het ik klikte op de link voor playstation starterpack (Playstation 3 2 spellen en 2 controllers)  dit stond er: mij lijkt dat hij dan te koop moet staan maar toen drukte ik op consoles en alleen de 40 GB stond er toen heb ik nog rrond gekeken of hij er ergens tussen stond maar niks meer


Kassa: ik den dat bart smit mij die Playstation 3 schuldig is. 

601 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 19:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag louk,


Je schrijft: Kassa: ik denk dat Bart Smit mij die Playstation 3 schuldig is.


Dat denk ik dus niet. Je hebt de 60GB set immers niet kunnen kopen. Bart Smit zal zich ongetwijfeld beroepen op de kleine lettertjes waar ongetwijfeld in zal staan: fouten voorbehouden. Het was wat anders geweest als je wel een koopovereenkomst had afgesloten om vervolgens te horen dat het produkt niet leverbaar was, dan had je wel recht van spreken.


Vriendelijke groet, Read2. 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 20:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Ze hebben hem (nu ? ) niet en wat ze niet hebben kun je niet (ver)kopen....


---3.1 Alle aanbiedingen van Bart Smit zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Bart Smit heeft het recht in plaats van het bestelde product een soortgelijk product te leveren dan wel de overeenkomst te ontbinden.


Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.


BARTSMIT.COM - Games en speelgoed online bestellen


Groetjes,

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 20:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


Wat ik nog vergeten was. Je kunt natuurlijk ook een brief schrijven naar het hoofdkantoor van Bart Smit. Daarin zou ik dan vragen of je toch niet op een of andere wijze in aanmerking kunt komen voor die betreffende aanbieding omdat je toch wel heel erg teleurgesteld bent. Het adres is:


Bart Smit Hoofdkantoor


Bellstraat 3-4


1131 JV Volendam


Tel.: 0299-399599


Als je niks vraagt krijg je ook niks!!!


Sukses en nogmaals groeten, Read2. 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

--- Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.  ---


Hij is er gewoon niet............helaas


 

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


Zoals ik al schreef kun je het beste een briefje naar het hoofdkantoor schrijven. Misschien is het wel verstandig om eerst even te bellen en je relaas te doen. Je krijgt dan waarschijnlijk goede informatie boven water die je in je brief kunt gebruiken. Ik zou zeker niet zonder slag of stoot accoord gaan met deze aktie gang van zaken. Je bent hier inmiddels niet meer alleen, want sinds 30 minuten geleden is hier ook gemeld door een ander dat een ander produkt er NIET was.


Sukses! Read2.

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 21:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb ook geprobeerd in te loggen, kwam er helemaal niet door. Lijkt me ook wel logisch gezien de enorme korting die ze aanbieden. Ben toen maar op mijn fiets gestapt. Je wil niet weten hoe druk het was. heb een uur in de rij gestaan en wat denk je: Playstations in alle soorten en maten, én ruim op voorraad!


En by the way, onderaan de folder staat:"Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en tekst voorbehouden".

ve
door verwijderd - 6 nov. 2007 om 22:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helemaal gelijk ; En by the way, onderaan de folder staat:"Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en tekst voorbehouden".


( Leuk suggestie ...Je kunt schrijven tot je een ons weegt, mensen blij maken met dooie mus in dit geval sowieso m.i. )


Hun Site is helemaal van slag, kwam er ook slecht door, is overmacht, overigens internetwinkel voorraad en winkelvoorraad verschillen(altijd) dus naar de winkel gaan is/was goeie optie slimmerik, tja je moet er wat voor over hebben als je echt iets wil ;-)

ve
door verwijderd - 7 nov. 2007 om 07:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De site is nu weer in de lucht, werkt perfect en geeft nog steeds de 15% korting (het is nu woensdagochtend 7.30), succes!

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag louk,


Als je niks uitprobeert accepteer je voldongen feiten en dat moet je juist niet doen bij grote firma's die een goede naam hebben te verliezen.

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit is een geval van overmacht/drukfout of een niet (meer) leverbaar artikel, waar momenteel honderden en wellicht wel meer klanten mee geconfronteerd worden, dit kunnen ze niet compenseren, voor uitzonderingsgevallen zou zoiets wellicht een keer lukken maar in dit geval never nooit niet.


Overigens bestaat de mogelijkheid nog wel om het in de winkel te halen zoals te lezen, dus had je die optie kunnen proberen voor je ze gaat aanschrijven met klacht........

ve
door verwijderd - 9 nov. 2007 om 10:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nogmaals dag louk,


In een van de andere draadjes blijkt dat de site toch werkt en dat je toch je begeerde bestelling kunt plaatsen. Zo blijkt dat proberen, bellen en schrijven wel degelijk zoden aan de dijk kunnen zetten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anne74 - 21 feb. 2020 om 18:17
Huishouden & energie

Kan de woningbouw mij verplichten elektrisch te koken terwijl de gasleiding er wel ligt

Hoi,

Ik krijg een andere huurwoning en daar ligt een aansluiting voor elektrisch koken. Echter ligt er ook een gasleiding maar is de kraan verwijderd.

Mag de woningbouw mij verplichten elektrisch te gaan koken (ze wijgeren de gaskraan weer aan te sluiten) zonder mij tegemoet te komen in de extra kostern die ik moet maken (gaskookplaat en pannen)? Ik ben benieuwd!

G ... Lees meer

ba
basalt - 24 feb. 2020 om 16:55
Auto & vervoer

Scooterdomino, ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere scooters?

Hallo,

Door de harde wind vandaag is mijn scooter tegen een andere scooter aan omgevallen, vervolgens er nog een derde scooter omgevallen doordat de tweede daar tegenaan viel. Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere twee scooters? Ik trof de drie scooters dus gevallen op de grond aan, met die van mij bovenop. Daaruit trek ik bovenstaande conclusie.

Alvast bedankt ... Lees meer

Pi
Pibbe - 21 feb. 2020 om 16:41
Huishouden & energie

OUDE FIETSEN IN APPARTEMENTEN COMPLEX

Er staan in ons app.complex veel oude verroeste niet gebruikte fietsen, waar vermoedelijk de bewoners van vertrokken zijn. Deze fietsen zijn al meer dan 1 jaar en langer niet gebruikt. De ruimte om een fiets neer te zetten is beperkt dus zou fijn zijn als die fietsen weg gehaald worden. Echter op huis aan huis verzoeken en rood lint aan de fietsen komen geen reactie's. Is er een wettelijke termij ... Lees meer