mi
door miss Aug 21, 2006 om 16:58
Vakantie & reizen

Bent u ook ongevraagd bij uw busreis tussen de jongeren gezet?

Ik had mijn vakantie naar Spanje (Cambrils) bij Cirkel geboekt. Deze organisatie heeft zijn busreizen uitbesteedt aan Quality Liner/ Kassinger bleek later. Nu ben ik met mijn gezin in een bus geplaatst die naar salou ging en dat was een jongerenreis van Exact. Omdat de jongeren een hele andere idee hebben van een busreis (met veel bier en muziek en keten) dan ik,had ik dit nooit voor deze busreis gekozen als ik hiervan op de hoogte was gesteld. Wie heeft deze rot-ervaring ook gehad en wie weet of dit zomaar ongevraagd mag? Je boekt dus een reis via cirkel (o.a. familiereizen)en verwacht dan ook met andere mensen van cirkel in de bus te zitten en dan zit je bij een jongerenreis van een hele andere organisatie!!


 

356 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - Aug 21, 2006 om 17:12
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Hallo Miss,



Dat mag. Meerdere touroperators kunnen plaatsen in een bus bestellen.
Persoonlijk heb ik me nooit gestoord aan jongeren in de bus, maar wel
aan van die "en van je hela-hola", moppentappende buschauffeurs en
helaas heb je hier ook geen inbreng in. En geloof mij: dat is ook geen
pretje!



Ik hoop dat u uw verblijf zelf niet hebt laten vergallen hierdoor en
dat de jongeren lekker mak uitgefeest de terugreis slapend hebben
ondergaan.



Mvgr - B





pl
door plakstripje - Aug 21, 2006 om 17:43
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja ik zie niet in waarom niet. U had wel de busschauffeur kunnen aansprekn op het gedrag van de koters.

Met reisgezelschap is het nu eenmaal zo dat je het niet voor het uitzoeken hebt. Laatst zat er een snurkende kerek naast me in het vliegtuig, doe je weinig aan.

Wat ik wel vervelend vindt is als je in de trein zit en er komt zo'n massief iemand naast je zitten. En maar zweten en stinken, en half op jou gaan zitten. Ik ben zelf niet de magerste, maar je moet toch kunnen zien dat op een plek van 60 cm breed geen achterwerk past van een meter breed. Gelukkig kan je in de trein dat opstaan. en dan maar gaan staan.

Maar ja met de busreis heb je dat niet.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer