mi
door mimoun Jun 4, 2004 om 10:08
Vakantie & reizen

Huur huisje Cadzand

Ik heb voor een weekend een huisje van een particulier gehuurd op een vakantiepark in Cadzand. De huurprijs is vooraf gestort. Bij aankomst bleek het huisje niet goed schoongemaakt en bleek en niet of nauwelijks warm water uit de kraan te komen. Heb hier direct melding van gemaakt bij de eigenaar. Deze heeft de volgende dag een monteur laten komen, die onmiddellijk wist wat het euvel was, nl. verkalkte leidingen. Dit is een bekend gegeven op dit park. Inmiddels heeft 75% van de huizenbezitters dit probleem laten verhelpen, echter onze verhuurder niet. Het probleem was zodanig groot dat het vol laten lopen van het bad 2 uur in beslag nam. Ik heb de huiseigenaar bij thuiskomst schriftelijk nogmaals onze klacht gemeld en hem verzocht een oplossing te zoeken. Hij ontkent het probleem in die zin dat hij zegt dat de warmwaterdruk welliswaar minder is, maar dat is volgens hem niet zo'n probleem. Hij stelt voor om bij een volgende boeking in zijn huisje een korting te geven. Ik ben hier niet op ingegaan, omdat het probleem voor ons wel groot was. De verwachting was lekker uitwaaien aan zee en vervolgens lekker ontspannen in bad. Dit was er dus niet bij en ik heb hem dus gevraagd om terugstorting van een deel van de huursom. De huiseigenaar gaat hier echter niet op in. Mijn vraag: hebben wij als huurders van deze vakantiewoning rechten en kunnen wij hier iets mee? Nu is het zijn woord tegen het onze. Het weekend krijgen we niet terug, maar teruggave van een deel van de huursom lijkt me reeël?

441 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mi
door mimoun - Jun 6, 2004 om 18:50
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Joyce,


Het huisje staat wel op een soort park, maar is er niet bij aangesloten. Het is van een particulier en ik ben bang dat dat nu net ons probleem is. Wrs. hebben geen rechten??

ee
door eeyore - Jun 10, 2004 om 13:47
23 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo,


 


Is het huisje aangesloten bij het park - ik bedoel dus of het park aan ta spreken is?


Groeten,


Joyce.

user123
door user123 - Jun 14, 2004 om 21:58
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik denk niet dat de huurwet hier van toepassing is zoals bij "normale" huurwoningen. U kunt een civiele procedure starten, maar voor een weekeindje is dat niet zinvol. Overigens heeft de verhuurder wel zijn goede wil getoond, de volgende dag was er immers een monteur? Nergens staat vastgelegd hoe snel een gemiddeld bad gevuld moet kunnen worden met water van een vastgestelde temperatuur ? Hoewel, even brussel bellen...

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer