Do
door Doina 8 jan. 2018 om 15:44
Vakantie & reizen

Ik krijg geen restitutie voor gecancelde vlucht van InselAir

Ik heb een jaar terug via CheapTickets een vlucht geboekt met de vluchtmaatschappij InselAir, gevestigd in Curacao. Eind maart, een paar dagen voordat ik zou vliegen hoorde ik via vrienden dat InselAir een groot aantal geplande vluchten had gecanceled vanwege financiele problemen, waaronder mijn vlucht. Een paar weken na de gecancelde vlucht kreeg ik van CheapTickets bericht dat de vlucht die had geboekt was gecanceld en dat zij de restitutieprocedure met InselAir in gang zouden zetten. Inmiddels is het ruim een half jaar verder en heb ik twee berichten van Cheaptickets ontvangen dat InselAir niet reageert op hun pogingen een resitutie aan te vragen en dat ze kans klein achten dat ik het geld terug krijg. 

Ik heb zelf ook via de InselAir webpagina een poging gedaan de resitutie aan te vragen, maar werd daar direct doorverwezen naar een pagina waar werd vermeld dat ze voorlopig geen resituties hoefden uit te betalen omdat ze dat financieel niet aan konden en dat ik het later nog eens moest proberen.

Heeft iemand een gelijke situatie met InselAir meegemaakt. Is er iets wat ik kan doen om het geld terug te krijgen, of een instantie die ik kan mailen voor hulp?

Vriendelijke groet,

Doina

2552 6 Rapporteer
door marita5 - 8 jan. 2018 om 15:55
6559 Antwoorden / 8 Vragen
2

Hallo Doina , 

Neem eens contact op met ECC , 

Contact

Lees ook hier , klik op de rode regel .

https://www.eccnederland.nl/nl

jo
door jorisw 9 jan. 2018 om 08:25
3726 Antwoorden / 1 Vragen

Curacao valt niet onder EU recht.

door Gerry1969 - 9 jan. 2018 om 00:08
3443 Antwoorden / 24 Vragen
0

Ik denk dat u zich beter kunt voorbereiden op het onvermijdelijke. Uw geld is weg!
Bij een faillissement maakt u geen kans maar ook bij een overname hoeft de nieuwe partij niet aan uw centjes te denken.

ou
door ouwerkerkie - 10 jan. 2018 om 12:38
2 Antwoorden / Vragen
0

Schakel eu claim in die kunnen het geld van je ticket terughalen. 
Succes

ou
door ouwerkerkie - 10 jan. 2018 om 12:40
2 Antwoorden / Vragen
0

Schakel Eu claim in die kunnen je helpen het geld voor je ticket terug te halen.
Succes

we
door weethet - 10 jan. 2018 om 13:10
90 Antwoorden / 1 Vragen
0

als u een rechstbijstand verz. heeft...laat die het doen. Is cheapticket niet verantwoordelijk?

door Jenniferdepennifer - 10 apr. 2018 om 02:16
1 Antwoorden / Vragen
0

Goedendag,

Ons is hetzelfde overkomen. We hebben via budgetair geboekt van miami naar curacao in august vorig jaar. 2 maanden voor vertrek werd de vlucht geanuleerd en zouden we ons geld terug krijgen. Tot nu toe niets gehad. Budget air zegt dat de kans klein is dat we ons geld terug krijgen. Hebben jullie verder al wat gehoord?

door marita567 10 apr. 2018 om 07:58
1576 Antwoorden / 17 Vragen

Hallo JenniferDepennifer , lees deze informatie eens door , klik op de rode regels https://www.dagonline.nl/antillen/toekomst-insel-air-onzeker-na-uitvallen-toestellen/ , dien een klacht in bij ILT , niet geschoten is altijd mis https://www.ilent.nl/onderwerpen/passagiersrechten/luchtvaart/vergoeding-bij-vertraging-of-annulering-vlucht

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ex
Expansievat - 8 sep. 2018 om 14:16
Geldzaken & recht

Slechte service ING door afschaffen TAN lijst ?

ING laat de tegenwoordig bij het internetbankieren steeds vaker dwingend kiezen voor het accorderen van betalingen via de app ( die je misschien niet eens hebt )

je moet je dan eerst door commentaar en vragen heenworstelen als "het is zoooo handig, die app "en  " weet je het zeker ? "  waarna je voor "deze ene keer" een TAN code van je papieren TAN lijst mag gebruiken

Nu h ... Lees meer

Ma
Maartenschrijft - 22 okt. 2018 om 10:07
Voeding & gezondheid

Petitie 'afschaffen eigen risico' plaatsen op het forum?

Dag,

Kan ik hier een link naar mijn petitie plaatsen voor het afschaffen van het eigen risico? https://petities.nl/petitions/afschaffen-van-het-eigen-risico   Of is het Kassa forum daar minder geschikt voor?
Vriendelijke groet, Maarten  ... Lees meer

su
suzukialto - 21 okt. 2018 om 14:07
Computers & telefonie

Laptop

Mijn HP laptop van 2015 zou voorzien worden van snellere harde schijf en Windows 10. Dit voor de prijs van €135 excl werkloon 2x€40. Helaas is tijdens demontage harde schijf de toetsenbordconnector afgebroken, mijn ict man gaf aan dat het niet rendabel was voor deze laptop om te laten repareren. Hij gaf aan dat het beter was nieuwe te kopen, en kwam snel met alternatief. Ik was overrompeld en ... Lees meer