wi
door wim vd ham Mar 2, 2023 om 23:40
Vakantie & reizen

Kiwi.com vergoed geen tickets na niet boeken vlucht

Hallo,

Via kiwi.com had ik wat vliegtickets gekocht. Toen ik op het vliegveld kwam, om 1 uur 's nachts met kind, bleek dat de tickets niet geboekt waren. Na met ze gebeld te hebben bleek het een storing bij hun te zijn. Ze boden een alternatief aan om 6 uur 's ochtends of we mochten zelf tickets kopen tot een bepaald bedrag en dat zou vergoed worden. Wij hebben toen tickets gekocht voor later de volgende dag zodat we een beetje konden slapen.

Daarna heb ik een vergoeding aangevraagd en volgens kiwi niet meteen de tickets meegestuurd. Ze hebben het daarom geïnterpreteerd als dat ik alleen de originele ticket prijs terug krijg. Wat minder was dan de nieuwe tickets. Ook word het geboekt als kiwi credits en niet op mijn bankrekening. Zelf toen ik een dag later de tickets stuurde, wilde ze daar niet naar kijken omdat ze het originele bedrag al hadden uitbetaald. Met de klantenservice kom ik er niet uit. Wat kan ik nog doen?

Ik heb de tickets en de toezegging in mail dat die vergoed zouden worden.

6571 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Mar 3, 2023 om 12:14
1840 Antwoorden / 31 Vragen
0

Geachte Wim,

Online staan veel klachten over Kiwi.com.

Klik op de volgende link:


https://nl.trustpilot.com/review/kiwi.com

Informeer even bij de ANWB als u lid bent.

mo
door mof - Mar 6, 2023 om 13:47
3619 Antwoorden / 3 Vragen
0

U kunt altijd naar de rechter ... alleen zit Kiwi.com ws in het buitenland. Wordt wel lastig dan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Co
Cora B - Jul 13, 2024 om 17:17
Geldzaken & recht

Boiler na levering funktioneert niet

Ik heb in Bulgarije een tinyhouse laten bouwen. Nu na levering doet de boiler het niet. De bouwer/leverancier van de tinyhouse zegt dat het niet zijn probleem is hij heeft geleverd en trekt zijn handen er van af en zegt dat ik maar contact moet opnemen met de europese leverancier (garantie). Deze heeft geen vestiging in Nederland. Klopt het dat dit mijn verantwoordelijkheid is?  Ik moet nog een k ... Lees meer

ar
aroenbishar - Jul 16, 2024 om 23:12
Elektronica & tv

Gedwongen internet ziggo

Sinds 16 juli 2024 ben ik verplicht ziggo internet te nemen wil ik mijn programma's via mijn CI module bekijken. Ziggo dwingt mij hun netwerk te nemen zodat ik mijn programma's kan kijken. Er wordt gezegd via ziggo app kan je kijken, maar dat werkt ook niet. Mag ziggo je zomaar dwingen tot deze actie zonder een alternatief te bieden. Ik heb internet van een ander provider en kan alsnog op mijn tab ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer