thiazzz
door thiazzz Oct 16, 2003 om 10:52
Vakantie & reizen

Rugprotector

Voor het snowboarden ben ik op zoek naar een rugprotector, om dus mijn rug tijdens jumps en hits te beschermen bij eventueel vallen. Nu hoor ik mensen die rijden met een rugprotector uit de motorwereld. Welke rugprotector is de beste?

3750 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

du
door dumbo.nl - Apr 16, 2004 om 11:42
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dainese is bijvoorbgeeld een motorkleding merk dat zich óók op wintersportbescherming richt (én op skate/MTB). Ze hebben jaren lange ervaring uit de motor racerij, dus mag je er van uitgaan dat ze wel weten hoe ze je moeten beschermen! Meestal nemen ze de protectortechniek van de motorkleding en passen die toe voor bijvoorbeeld snowboarden. Inmiddels sponsoren ze zelfs snowboarders in het pro circuit! Een adres wat Dainese verkoopt is bijvoorbeeld The Old Man op de Damstraat te Amsterdam.

Het is wel een Italiaans merk, dus het ziet er allemaal weliswaar gelikt uit, maar het brand ook een gapend gat in je portemonee ;)

chris_1
door chris_1 - Apr 16, 2004 om 11:42
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik was laatst bij telstar in hardewijk, zij verkopen daar kleine rugprotectors van booster. Die zijn speciaal voor snowboarden gemaakt. Check ook http://www.boostersnowgear.com

sn
door snatsdorre - Dec 12, 2008 om 15:58
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

[verwijderd door redactie]

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Itje
Itje - Feb 20, 2024 om 13:31
Geldzaken & recht
Analoge meter vervangen door een slimme meter

Analoge meter vervangen door een slimme meter

Ik heb een analoge gas- en electriciteitsmeter. In het verleden heb ik geen gebruik gemaakt van het aanbod van de netwerkbeheerder om die te vervangen door een slimme meter. Nu overweeg ik een dynamisch energiecontract, iets wat destijds niet bestond. Hiervoor is wel een slimme meter noodzakelijk.
In mijn woonplaats is Enexis de netbeheerder. Die rekent voor dit vervangen (indien er geen zo ... Lees meer

An
Anne1952 - Feb 20, 2024 om 16:32
Winkels & webshops

Plus supermarkt

Sinds afgelopen week heeft de Plus een nieuwe app en kan ik niet meer inloggen. Al van alles geprobeerd, App verwijderd, nieuw WW opgevraagd, terwijl ik de mijne niet kwijt ben en met de service contact gezocht. Er wordt wel op gereageerd, maar het schijnt onmogelijk te zijn om mijn account en gespaarde koopzegels terug te vinden. Voor de nieuwsbrief kunnen ze me nog wel vinden. Ik ben hier niet b ... Lees meer

ge
geld als water - Feb 21, 2024 om 08:00
Geldzaken & recht

jaarafrekening Vitens inschatting verbruik?

ik heb recent jaarafrekening vitens ontvangen.     de tarieven zijn mi.v. 1-1-24 gestegen.    ik heb geen slimme watermeter (weet ook niet of die bestaan)  de meterstanden moet ik zelf aflezen en doorgeven.     i.v.m gewijzigde tarieven heb ik mijn meterstand op 1-1-204 opgenomen.  ik kon deze toen nergens bij Vitens kwijt.  ik had een opnamenummer anders kon ik geen stand doorgev ... Lees meer