Be
door Berg11 Jan 13, 2018 om 21:59
Voeding & gezondheid

Betrouwbaarheid PlusHome Arnhem

Hallo Kassa,

 

Sinds een aantal maanden ontvang ik begeleiding via PlusHome Arnhem. Op Zorgkaart Nederland heeft men redelijk veel positieve recensies, al weet ik niet hoe betrouwbaar die zijn en er lijken er veel ineens achter elkaar te worden geregistreerd. Bijvoorbeeld 10 stuks op 14 augustus (een fors percentage van het geheel) en allemaal korte zinnetjes.

 

In mijn geval gaat er na de intake meteen van alles mis. De geregistreerde uren ter declaratie kloppen niet allemaal. Men is twee keer bij mij thuis geweest, is bij de eerste afspraak niet alleen te laat maar wil eigenlijk ook eerder weg.

 

Het meeste personeel is erg jong. Dat hoeft niet perse verkeerd te zijn maar hier is de balans dusdanig dat jong personeel niet kan leren van ervaren mensen en je als cliënt ook niet echt de keus hebt iemand te kiezen die niet net van school af komt, de gemiddelde leeftijd zal niet boven de 25 zijn. Goedkoop personeel?

 

Het grootste probleem doet zich echter voor op het moment dat ik vragen stel over de financiële huishouding. Ook omdat ik cliënten tegenkom die aangeven idioot hoge zorgindicaties te hebben. PlusHome lijkt achterdochtig te worden, en wanneer er in het begin dingen 'fout' gaan lijkt men er nu middels bepaalde acties op aan te sturen dat ik zelf de stekker er uit trek.

 

Ik wil de boel ook niet compleet afbranden want men lijkt hier en daar best wat extra te doen voor het personeel en de cliënten, anderzijds moet ook dat ergens vandaan komen. Volgens mijn eigen begeleider heeft PlusHome geld zat, terwijl je zou verwachten dat er bij correct declareren budget is voor het realiseren van de zorg en niet heel veel meer?


Is er iemand die meer informatie heeft over PlusHome?

4760 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Jan 13, 2018 om 23:12
42060 Antwoorden / 21 Vragen
1

Neem eens contact op met degenen die voor uw zorg betalen.

Be
door Berg11 - Feb 16, 2018 om 13:07
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Inmiddels ben ik gestopt met de begeleiding via Plushome. Naast mijn eigen ervaring dat het er niet betrouwbaar aan toe gaat is deze partij een tijdje terug landelijk in het nieuws geweest gezien de financiele handel en wandel, twee deskundigen stellen serieuze vraagtekens. Ook op de facebook pagina van het bedrijf klagen clienten over de manier waarop declaraties worden verwerkt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doerak_games - Apr 27, 2024 om 01:33
Elektronica & tv

Alternate weigert terugbetaling of Een niew Moederbord stomme oplichters

nou ik heb eens een pc besteld alternate leek wel de goedkoopste ( is ook zo ) maar ja alles werkt behalve het moederbord denk nou dat komt wel goed veel 5 sterren op de website maar ja ik stuur dus een mailtje van hey ik heb een moederbord ontvangen maar dees is defect geleverd nou alternate test het zegt vervolgens dit is gebruikers schade dus  je garantie vervalt oke dus garantie heb je geen r ... Lees meer

Al
Alwin Stuit - Apr 26, 2024 om 09:37
Winkels & webshops

Charlie Temple komt afspraken niet na en laat niets van zich horen, ben niet dei

CharleyTemple nog actief? Komen hun verplichtingen niet na. Hoe zit dit vragen velen met mij zich af Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer