st
door staart_1 Jun 13, 2005 om 13:35
Voeding & gezondheid

Klopt het dat varkensvlees naar vis smaakt.

Aan een ieder die dit leest.


Het komt steeds vaker voor, als ik vlees koop in de supermarkt, dan blijkt het al bevroren geweest te zijn. Bij het bakken van dat varkensvlees, ruikt het naar vis, en het smaakt ook nog naar vis.


Welke soort boter of olie ik gebruik, maakt niet uit.


Zijn wij de enige die daar last van hebben, of zijn er meerdere.


Hopende op reaktie's, Groet Yvonne.


 


 


 


 

3999 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

johandv
door johandv - Jun 14, 2005 om 00:26
94 Antwoorden / 4 Vragen
0

heb er geen ervaring mee. om welke supermarkt gaat het? Ik zou voortaan vlees kopen bij een echte (evt. keur)slager dan is hetvast beter en zo niet kun je de slager e rop aanspreken!

polletje
door polletje - Jun 14, 2005 om 01:57
14 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Staart,


Het kan inderdaad zo zijn dat het varkensvlees naar vis smaakt, ooit heb ik eens gelezen dat de varkens soms met vismeel gevoerd worden.


Maar weet je zeker dat het echt een vislucht is, weet je met enige regelmaat heb ik ooit ervaren dat als ik speklapjes in de pan deed ik een geur in m'n neus kreeg die ik niet thuis kon brengen maar wel heel onaangenaam vond. De lapjes waren vers niets mee aan de hand leek het.


Bij navraag bleek het om zgn.: "Berevlees" te gaan, nu niet lachen, dit is het vlees van een mannetjesvarken... waaraan kennelijk geen, maar wel noodzakelijke noodzakelijke behandeling aan vooraf was gegaan...


Dit vlees kocht ik ook in de supermarkt, heb een klacht ingediend bij de bedrijfsleider. Nadien is het aanmerkelijk verbeterd.


De smaak van dit "Berevlees" week overigens na het bakken niet echt af, maar de lucht tijdens het bakken was echt niet leuk. 


Ga er in de supermarkt eens achteraan, dien een klacht in, want wat er ook aan de hand is, vlees hoort naar vlees te smaken toch..? 


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer