kr
door kranenburg7 Nov 26, 2006 om 13:17
Voeding & gezondheid

Wie betaalt

is collectief verzekeren basispakket via independer vertrouwd?tenslotte gaat voor niets alleen de zon soms op.

269 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Independer is GEEN zorgverzekering, doch een vergelijkingssite!

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goed lezen! independer bied wel degelijk een verzekering aan met 10% korting van ohra

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ja het is en blijft vertrouwd wat ze op die site beweren


Het gaat tenslotte om de euros die het scheelt en het pakket waarop je je verzekerd heb


 

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dus wel goed de voorwaarden doorlezen waarvoor je je verzekrd bij hun


 

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Je kunt via bv Independer collectief verzekeren maar ook via werkgever soms of via FNV, kijk wat het beste aansluit bij je wensen/ de goedkoopste uitkomst geeft voor u.


----In 2006 hebben veel mensen zich collectief verzekerd. Bijna 40% van het totaal aantal verzekerden. Werkgevers hebben collectieve verzekeringen voor werknemers; patiëntenverenigingen, vakbonden en ouderenbonden voor hun leden. En andere organisaties, zoals onafhankelijke bemiddelaars, voor iedereen die zich aan wil sluiten.
Hoe groter een collectief, hoe sterker de onderhandelingspositie tegenover de zorgverzekeraars. --------


http://www.kennisring.nl/smartsite.dws?id=61774#p5


Groetjes,

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De vraag is hoogstens in hoeverre independer ook independent is of wel onafhankelijk. Zij bieden een aardige mogelijkheid via OHRA als al gemeld maar het is ook zaak om na te gaan of met die gunstige aanbieding ook wordt voorzien in al uw verzekeringsbehoeften en dat is een geheel andere zaak. Wees er ook van bewust dat mogelijk bij het oversluiten van de aanvullende verzekering (en daar gaat het met name om met betrekking tot de verzekeringswensen) dat dat na opzeggen bij de een niet door de ander daarna wordt geweigerd. het basispakket is overal gelijk, de aanvullende pakketten niet.


Ga dus goed na wat u nu verzekerd heeft en of OHRA u dat ook biedt via Independer.

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

kranenburg,


independer isd inderdaad een vergelijkingssite, maar je hebt wel volledig gelijk. Ze bieden collectieve verzekeringen aan van onder adner Ohra, Unive en noem maar op.


Zij zijn echter straks níet de verzekeraar, maar slechts de zeg maar assurantie tussenpersoon. Zij bemiddelen tussen jou, de klant, en de verzekeraar. Omdat Independer veel mensen kan bereiken, kan onder andere Ohra een korting aanbieden voor een ieder die zich via independer verzekert.


Afhandeling van declaraties en dergelijke zullen gewoon via de verzekeraar lopen en de incasso van de premie zeer waarschijnlijk ook.


Linda


in kasse is hier vorige week een item over geweest, kijk dat nog eens na.

ve
door verwijderd - Nov 26, 2006 om 13:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

het betekent wel dat mensen ,vooral ouderen,meer moeten betalen om de korting van anderen te compenseren

ve
door verwijderd - Jan 10, 2007 om 13:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Independer, maar ook andere Website's, gaf eind 2005 bij de invoering van de zorgverzekering aan mensen die niet via werkgever of vakbond in aanmerking kwamen voor een collectief contract de mogelijkheid om toch collectief, dus met korting, verzekerd te worden. Inmiddels bieden zorgverzekeraars al een collectieve verzekering aan ook al ben je nog geen lid/deelnemer van een collectief. Vraag hierbij; Zit er nog zoveel rek in de zorgpremies?


Maar je gaat altijd een overeenkomst aan met de zorgverzekeraar. In die overeenkomst is er verantwoordelijkheid voor de verzekerde en de verzekeraar voor de voorwaarden.


Via XXX afsluiten als dit korting oplevert, is als op een andere manier geen korting wordt ontvangen, een goede mogelijkheid. Om objectief te kunnen vergelijken; Vraag zelf een offerte aan en vraag via bv Independer een zelfde offerte aan. Leg beide offertes naast elkaar. Vergelijk en beslis      

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer