door Wolf075 16 apr. 2020 om 11:13
Auto & vervoer

Heeft er iemand ervaring met het lease bedrijf Car driver deals?

Ik wil een offerte aan gaan vragen maar ik wil toch even checken of er mensen zijn met ervaringen bij dit bedrijf. De prijzen zijn beduidend goedkoper dan veel andere lease maatschappijen en daardoor erg aantrekkelijk. Maar zijn dit realistische prijzen of houden ze ons voor de gek?

3422 12 Rapporteer
door edrick3 - 16 apr. 2020 om 11:19
27634 Antwoorden / 85 Vragen
2
door Wolf075 16 apr. 2020 om 11:28
Antwoorden / 1 Vragen

Ja heb ik gezien inderdaad, alleen daar staat ook niks tussen van mensen bij die er ervaring mee hebben. Daarom nu ruim 2 jaar later vraag ik het nog een keer.

door Sjoppy. - 16 apr. 2020 om 11:26
4870 Antwoorden / 3 Vragen
2

Misschien heeft u ook iets aan deze link en kunt u vergelijken:
https://autoleasecollectief.consumentenbond.nl/wizard

door marita5 - 16 apr. 2020 om 11:27
9350 Antwoorden / 14 Vragen
0
door Wolf075 16 apr. 2020 om 11:29
Antwoorden / 1 Vragen

Ja heb ik gezien inderdaad, alleen daar staat ook niks tussen van mensen bij die er ervaring mee hebben. Daarom nu ruim 2 jaar later vraag ik het nog een keer.

door marita5 16 apr. 2020 om 11:31
9350 Antwoorden / 14 Vragen

Ik heb mijn reactie aangepast , de link stond er al , bij @edrick3

me
door mein33 - 16 apr. 2020 om 11:55
4983 Antwoorden / 26 Vragen
0

DOOR WOLF075 16 APR. 2020 OM 11:29
ANTWOORDEN / VRAGEN

. Daarom nu ruim 2 jaar later vraag ik het nog een keer.

@wolf075,

Wel heel perongeluk toevallig dat u nu, na ruim twee jaar, weer op hetzelfde bedrijf terug komt en in die 2 jaar eigenlijk nog geen stap verder bent gekomen met het inwinnen van informatie over deze  "stichting", die ook nog eens gebruik kan maken van het verpandingsrecht van het door u geleasde voertuig of van uw leascontract.

Of ze 'ons' 'voor de gek houden weet ik niet, maar mij in ieder geval niet ! ;-))
Lees maar eens goed de voorwaarden door en vergelijk die maar eens met die van bijv. de ANWB.

LET WEL : goedkoop is niet altijd goedkoop, zeker niet als het moment daar is dat de auto moet worden ingeleverd, met alle haken en ogen die daar aan vast zitten.

door Wolf075 16 apr. 2020 om 12:14
Antwoorden / 1 Vragen

De vraag 2 jaar geleden is niet gesteld door mij, ik vraag mij gewoon af of er mensen bekend zijn met het bedrijf en hun werkwijze. In de 2 jaar tijd dat we verder zijn staat hun in instagram helemaal vol met mensen die een auto hebben via dat bedrijf en ook een paar semi bekende nederlanders die een auto hebben via het bedrijf. Ik neem toch aan dat die het risico niet nemen in zee te gaan met een bedrijf dat mensen oplicht. 


door tijger1 16 apr. 2020 om 13:28
40947 Antwoorden / 21 Vragen

Semi-bekende Nederlanders? Net als diezelfden die in bitcoins handelen of zo? 


En gaat u uit van wat bekende Nederlanders zogenaamd doen? Zal u nog duur te staan komen. 

me
door mein33 - 16 apr. 2020 om 14:42
4983 Antwoorden / 26 Vragen
2

DOOR WOLF075 16 APR In de 2 jaar tijd dat we verder zijn staat hun in instagram helemaal vol met mensen die een auto hebben via dat bedrijf en ook een paar semi bekende nederlanders die een auto hebben via het bedrijf. Ik neem toch aan dat die het risico niet nemen in zee te gaan met een bedrijf dat mensen oplicht. 

@wolf075,

Prachtig en betrouwbaar al die mensen die zich op Instagram melden dat het 'rozegeur en maneschijn' is bij dit  bedrijf.
Wat moet je met de melding dat een paar semi-bekende medelanders zijn die van dit bedrijf een auto in bruikleen hebben, wie zijn dat dan wel en weten zij zelf ook dat ze daar een  "tevreden"  klant zijn ?

door diumenge 16 apr. 2020 om 17:34
11498 Antwoorden / 14 Vragen

Die semi-bekende Nederlanders zullen wel vloggers/influencers zijn, die roepen alles wat je maar wilt voor een paar stuivers.

door aurora1 17 apr. 2020 om 13:06
15066 Antwoorden / 6 Vragen

Inderdaad, want werken hebben ze geen zin in, dat is voor ijverige sukkels.

door heremietkreeft - 16 apr. 2020 om 16:38
12378 Antwoorden / 178 Vragen
0

Als u twee jaar geleden al twijfelde en erg mogelijk toen ook niet mee in zee bent gegaan, waarom nu dan wel? 

Hoe dan ook zijn leasetarieven mede afhankelijk van hetgeen er dan ook in dee overeenkomst is opgenomen qua service, contractduur etc. etc. 

En zie deze https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/auto-vervoer/private-lease-bij-car-driver-deals omdat ik daar als vraagsteller een andere naam zie en er mogelijk dus al meer vragen zijn geweest. Zoals ik het uit de hier gegeven antwoorden begrijp is het een uitgeklede vorm in de zin van prpaid rijden.

door edrick3 16 apr. 2020 om 16:40
27634 Antwoorden / 85 Vragen

Als u twee jaar geleden al twijfelde en erg mogelijk toen ook niet mee in zee bent gegaan, waarom nu dan wel?
Dat schrijft TS nergens! En de link staat al in het 1e antwoord.

door heremietkreeft 16 apr. 2020 om 16:48
12378 Antwoorden / 178 Vragen

@EDRICK3, bij de link die ik geef staat de naam @OEPTOL en ik zie nu dat dat ook bij uw link zo is. Dat is niet @WOLF075

rj
door rjw - 16 apr. 2020 om 17:30
1650 Antwoorden / 5 Vragen
0

Als prijzen aanmerkelijk lager zijn dan gemiddeld voor een vergelijkbaar product krijg je waarschijnlijk minder. Zeker met lease moet je goed kijken wat in scope zit. Denk aan eigen risico, flexibiliteit, onderhoud, etc. Niks voor niks.

ro
door ron503 - 16 apr. 2020 om 18:53
1229 Antwoorden / 0 Vragen
4

Best wel een grappige constructie, het goedkoopste lease contract lees financiering model is direct beginnen met betalen maar 11 maanden wachten op de auto voordat die geleverd wordt. 11 maanden voor Jan met de korte achternaam betalen zonder in de auto te kunnen rijden lijkt mij geen goed plan. Mijn advies wegblijven van dit soort constructies en ook niet slim maar als het kan financier de toekomstige auto zelf en koop een geschikte auto.

door aurora1 - 17 apr. 2020 om 13:04
15066 Antwoorden / 6 Vragen
0

Bij twijfel niet doen. Zie ook de verwijzingen hier. Hier zal ook niemand ervaringen met ze hebben want men gebruikt zijn verstand en wil geen geld over de balk gooien.
Zet de tering naar de nering en stop met dromen over een merk en model auto dat u u niet kunt veroorloven.
Ga sparen voor een goede tweedehands auto die dan van uzelf is.

Th
door Thevault - 24 sep. 2020 om 20:46
1 Antwoorden / Vragen
0

Ik rij er nu een jaar mee rond. Realiseer je heel goed dat dit geen lease is. Ze leveren mobiliteit. Jij kiest een automerk +type en zij zorgen dat je die auto krijgt of iets dat er in 1ste instantie op lijkt totdat ze de auto hebben. 
Je hebt amper inspraak in opties e.d. 

Net als de meesten was ik sceptisch. Ben er langs gereden on e.e.a. te laten uitleggen en heb toen het gewoon geprobeerd. 
An sich zijn ze niet eens zoveel.goedkoper als je de normale optie pakt. Wat vooral uitmaakt is dat ze van 36000km pj uitgaan. Dat scheelt in mijn geval erg veel.

door gerbera 25 sep. 2020 om 09:11
5991 Antwoorden / 10 Vragen

En daar maakt u een account voor aan om een half jaar later met deze onzin te komen, erg doorzichtig.

door panter22 - 25 sep. 2020 om 08:28
4233 Antwoorden / Vragen
0

Kun je niet wat beters bedenken dan deze doorzichtige reklameboodschap? Een twijflende potentiele klant en een geruststellende ervaringsdeskundige.
Maar ja, het is gratis.

door darrenwilliams - 25 sep. 2020 om 11:34
2 Antwoorden / Vragen
0

de website lijkt legaal, maar ik ben er niet zeker van. U kunt de autorisatie en wettigheid van de website zelf controleren voordat u een huurovereenkomst afsluit. Je kunt mijn artikelen vinden op https://www.usersadvice.com/

 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
magnolia - 25 okt. 2020 om 11:25
Winkels & webshops
Miskoop sta-op-stoel bij Prominent.

Miskoop sta-op-stoel bij Prominent.

Op 6 oktober 2020 heb ik een sta-op-stoel gekocht bij Prominent voor het bedrag van maar liefst € 5.328,--. Ik kreeg geen bedenktijd omdat, volgens de verkoper, ik met het tekenen van de bestelling, mijn bedenktijd heb verspeeld. Dat is op zich al bedenkelijk. 
Na 12 dagen gebruik te hebben gemaakt van de stoel bleek op het zitgedeelte een indruk achter te blijven. De voetensteun ligt vol ... Lees meer

Wg bobbink - 26 okt. 2020 om 09:08
Huishouden & energie

Glasvezel buitenaf

Hallo, ik heb een vraag over glasvezel buitenaf. Ik heb navraag gedaan  wat de criteria is voor glasvezel buitenaf. Nu blijkt dat je daarvoor buiten de bebouwde kom moet wonen, nu wonen wij daar binnen en moeten toch vastrecht betalen voor de aansluiting. De rest van de adressen binnen de bebouwde kom hoeft niks te betalen voor de aansluiting nml.Ik heb al gemailt net delta fiber maar ze geven  ... Lees meer

fi
fisbel - 25 okt. 2020 om 15:28
Geldzaken & recht

Termijn verzoek bijzondere situatie huurtoeslag verlengd


Met zekere herhaling is op dit forum een vraag gesteld over bijzonder inkomen / vermogen in combinatie met huurtoeslag. Als er in een bepaald belastingjaar zo'n bijzonder (eenmalig) inkomen of vermogen uitbetaald wordt moet een deel of zelfs alle huurtoeslag worden terugbetaald. Men kan de Belastingdienst vragen om dit bijzondere inkomen of vermogen buiten beschouwing te laten voor de huu ... Lees meer