Be
door Berend1na Nov 18, 2020 om 16:15
Auto & vervoer

Navigatie Connect niet meer met Iphone

Heb een half jaar geleden een nwe navigatie van Tomtom Go Essential gekocht.  Heb er van het begin problemen mee gehad.  Bij updaten slaat het op hol z`odat ik de stekker eruit moet trekken en de connectie met Tomtom Drive werkt ook niet altijd.
 Nu weer niet.  Mijn provider heeft een nwe simkaart geleverd en alles werkt er gewoon op alleen ..... hetnavigatie systeem niet. Weer sloeg de boel op hol en maakt het geen connectie met " Mydrive" van Tomtom.  
Een klacht via de klachtenkompas levert ook niets op tot nu toe.  Erg vervelend wat een flut zaak.  You tube filmpjes zijn in het Engels wat ook erg storend is mar ook dan lukt het niet een verbinding tot stand te brengen.

3940 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

tijger1
door tijger1 - Nov 18, 2020 om 18:26
42060 Antwoorden / 21 Vragen
10

Ik moest van de week eerst My drive connect updaten voordat ik mijn TomTom kon updaten.

Njonken Lytsen
door Njonken Lytsen Nov 20, 2020 om 12:25
14 Antwoorden / Vragen

Klopt, updaten of soms opnieuw installeren. Ik heb elke drie maanden hetzelfde probleem.

Dave lubeck
door Dave lubeck - Nov 20, 2020 om 12:38
88 Antwoorden / 2 Vragen
0

Tom Tom de pers container in ! Koop een garmin !

Topantwoord

koekeloer
door koekeloer - Nov 20, 2020 om 15:35
562 Antwoorden / 19 Vragen
10

Wat heeft de taal van de filmpjes op Youtube te maken met het probleem?

sc
door schijf01 - Nov 20, 2020 om 17:27
15 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb dit ook gehad, heb Mydrive van de computer verwijderd en weer opnieuw geinstalleerd, daarna werke alles weer

Be
door Berend1na - Nov 20, 2020 om 22:31
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Niet iedereen is het Engels in deze snelheid gesproken machtig, meneer koekeloer!
ik heb al vanalles geprobeerd, opnieuw downloaden en installeren maar thuis, op eigen huiselijke internet connect alles.  Kom ik buiten dat heb ik nog wel de connectie met mijn IPhone maar ik krijg geen "drive" of dergelijke werkend.  Gelukkig geeft hij wel de weg aan maar de extra zaken als verkeersdrukte en oponthoud geeft hij dus niet aan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer