je
door jeffreys May 3, 2004 om 22:05
Auto & vervoer

Seat met problemen

Ik heb sinds januai 2004 een nieuwe seat ibiza. Vanaf het begin had ik wat problemen met me schokbrekers, die kraakte bij elk steente.Na enkele weken was dat probleem bijna weg.Nu 4 maanden later kom ik erachter dat me lak bij de deur loslaat, aan beide kanten.Seat dealer wil dat meteen laten spuiten en doet ook niet moeilijk. de volgende dag zouden de gehele deuren worden gespoten. Ik eind van die dag naar de dealer en zie me auto staan.Ik keek en zag dat alleen de stukjes waren gespoten waar het losliet, en tevens was er kleur verschil.Nu een week later, zie ik weer dat de lak los laat, tevens is er na het bezoek aan de spuiter schade ontstaan aan me motorkap.Daar ben ik een dag later achter gekomen.verder laten me ruitenwissers nu al strepen achter op het raam en aan de achterkant doet die bijna niets meer, laat het water mooi zitten.Als ik op een hobbelige weg rijdt, hebben me remmen nog wel is de neiging om niet goed te werken.


Wat zijn mijn rechten en wat kan ik eraan doen, met zoveel problemen aan een auto van net 4 maanden oud??????

729 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tetter
door tetter - May 5, 2004 om 11:33
174 Antwoorden / 14 Vragen
0

Kijk eens op de site: http://www.staiksterk.nl/

rj
door rjk - May 7, 2004 om 10:40
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik denk de hhofd vraag zou moeten zijn bent U nog tevreden over de auto en de dealer?


Zo ja dan kunt U de dealer nog 1 maal verzoeken om u schriftelijke klachten binnnen een redelijke termijn (2-4 weken) volledig op te lossen. Indien de hoofdvraag met nee wordt benatwoordt kunt U mijns inzien beter de koop ongedaan maken, en de auto teruig brengen naar de garage en volgens de consumenten wet U geld terug vragen. De dealer is den wel volgens de wet gerechtigd om U kosten in rekening te brengen voor de gereden km's.


De kans is namelijk aanwezig dat het loslaten/breen van de lak komt doordat de auto niet goed ontvet is voor het spuiten, en dan zal er altijd een lak probleem blijven.


Succes ermee

ronald138
door ronald138 - Jul 5, 2004 om 23:37
4 Antwoorden / 8 Vragen
0

Bij een nieuwe auto mag je verwachten dat de schokbrekers goed functioneren en het lijkt er op dat die niet goed vast gedraait zijn, dat geeft meer een geluid van dat je constant over putdeksels rijd en dat bepaald dan ook een keer het remvermogen en dat is niet erg veilig rijden.Dat de lak al los raakt bij zo'n nieuwe auto dat hoort niet dat kwam vroeger nog wel eens voor bij die oostblok auto's die verder nog niet eens zo slecht waren, maar een overgespoten auto zou ik zeker niet accepteren dat kom je later altijd weer tegen als je de auto wilt in ruilen.Als je met uw dealer er niet uit komt moet je maar contact op nemen met de importeur .( Pon Car bv Tel: 033-4343700 )


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

si
simon1969 - Jun 17, 2024 om 16:00
Winkels & webshops
Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Ik heb op 19 mei 2024 100 stuks injectienaalden besteld en betaald bij Safe Products.nl. Krijg netjes na betaling een mailtje van de betaalde order en dat deze binnen 2- 5 werkdagen geleverd zou gaan worden. Tot op heden is er niets geleverd en ik had ze juist snel nodig voor mijn medicijnen iname. Mijn apotheek kan deze maat naalden niet leveren en ben dus aangewezen op een online winkel. Ik heb ... Lees meer

ni
nicmol - Jun 17, 2024 om 13:39
Vrije tijd & tuin

Hoeveel % hout mag ik aan houtopslag in mijn tuin leggeneggen

Ik  heb eenderde van in de  tuin hout liggen voor mijn houtkachel neergelecht
Het is een huurwoning
De woningbouw 
Ze zeiden dit

Goedemiddag, Ik liep vanmiddag achter uw huis voor een iets anders. Maar ik schrok mij rot wat ik in uw tuin zag. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit op te ruimen. Los van de uitstraling, wil ik er niet aandenken dat hier brand ontsta ... Lees meer

Mu
Mureuswausss - Jun 13, 2024 om 01:46
Computers & telefonie

Samsung komt zijn verplichtingen niet na betreft reparatie in garantieperiode

Goedenavond Kassa,

Eind september 2022 heb ik een nieuwe Samsung Galaxy S22 aangeschaft volledig nieuw in gesealde verpakking met de volledige gebruikelijke fabrieksgarantie van 2 jaar.

Nu is er tijdens deze periode een mankement opgetreden met de telefoon. 
De touchscreen in de 2 bovenste rijen functioneert/reageert niet meer.

Vanzelfsprekend heb ik een repa ... Lees meer