mi
door missylady 13 jul. 2008 om 19:18
Garantie & verzekeringen

Annulering niet mogelijk bij D-reizen!!!!

Goede middag allemaal,

Maanden geleden heb ik mijn vliegticket geboekt samen met mijn moeder en zus bij D-reizen. Heb daarbij ook een annuleringsverzekering bij genomen voor het geval dat er wat gebeurd ik nog altijd kan annuleren! Een maand later ben ik aangenomen bij mijn huidige baan op schiphol. Heb tijdig mijn vakantie aangevraagd maar deze word helaas pas kort voor de zomer beantwoord. De vakantie is niet akkoord gekregen omdat er geen mogelijkheid is om in de aangevraagde periode vrij te krijgen wegens de drukte op schiphol.
Heb hier ook schriftelijke bewijs van ontvangen!

Nou heb ik telefonisch contact gehad met de verzekering van D-reizen en heb alles duidelijk uitgelegd. Als antwoord gaven zij dat een annulering in dat geval alleen maar geldig is als ik in de WW zat voordat mij een baan is toegewezen gekregen! Dat is dus niet het geval!

Nou is de vliegreis al aanstaande vrijdag 18 Juli, en is mijn 430 euro weg als ik geen geldige annuleringsreden heb!

Wie kan mij hierbij dringend helpen???? AUB!!!

Mvg,

Missy

3746 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 20:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

missylady,


Alleen uw annuleringsverzekering geeft de enige oplossing. Kijk even naar de ontbindende voorwaarden. Standaard is alleen: overlijden directe familie,  de door u beschreven WW situatie, ernstige ziekte. Als u de door u overkomen situatie niet aantreft als ontbindende voorwaarde, dan denk ik dat u pech heeft en alleen uw moeder en zus op vakantie kunnen gaan.

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 20:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb je je voet toevallig niet verstuikt, ben je toevallig niet ziek, en moest je niet hoognodig naar je arts? Je valt per ongeluk, etc.Annuleren die hap...Succes! Zorg dat je een brief van je (huiis)arts hebt (op tijd!!!) Die 430 euro verdien je dan wel terug...en eh..lees de verzekeringsvoorwaarden van te voren nog eens goed, let op de kleine lettertjes! Succes D mee!

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 21:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties!


Ik denk niet dat ze er wat aan doen als het niet ernstig genoeg is dan overlijden of ernstige ziekte ben ik bang.


Zal de voorwaarden nogmaals doornemen misschien dat ik iets over het hoofd heb gezien.


Mvg,


missylady

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 21:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar werkt een goede huisarts niet aan mee! En denk je werkelij dat ze bij D-reizen niet eerder met dit bijltje hebben gehakt? Het feit dat je bij je werkgever geen vrij krijgt is zowieso geen argument, daar had jezelf rekening mee moeten houden.


Dus niks, annuleren die hap!

ve
door verwijderd - 14 jul. 2008 om 18:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas, er staat duidelijk in de voorwaarden dat annulering alleen mogelijk is als je een baan krijgt na werkeloosheid waarvoor je een uitkering genoot. Als dat dus niet zo was, kun je niet met een geldige reden annuleren en heb je pech gehad. Een tip voor een volgende keer: bij sollicitatie melden dat je dan en dan vakantie hebt geboekt, en dan wordt er in de meeste gevallen niet moeilijk gedaan als ze je willen hebben in die functie.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pa
PaulPC - 17 okt. 2019 om 20:32
Winkels & webshops

Iphone en screenprotector na reparatie

Kortgeleden heb ik een Iphone gekocht bij de Mediamarkt. Deze was al voorzien van een pantser screenprotector. Was ook aangegeven d.m.v. een sticker op de doos. Na twee maanden ging  de Iphone kapot. Geen beeld of geluid, ook de accu kon niet meer opladen. (De Ipone is niet defect geraakt door verkeerd gebruik of misbruik) De Iphone bij de Mediamarkt ingeleverd voor reparatie. Na onderzoek bleek ... Lees meer

jy
jyje - 11 okt. 2019 om 17:16
Geldzaken & recht

Moet ik een nieuw contract tekenen na overname opslag door Shurguard?

Recentelijk is het opslagbedrijf waar ik een opslagruimte heb overgenomen door Shurguard. Zover mij bekend neemt een bedrijf bij een overname (en dus niet bij faillisement) ook de juridische verplichtingen over en dus ook het contract voor de opslag dat ik al had met het bedrijf dat is overgenomen. Nu is Shurguard inmiddels alleen al gaan mailen met een uitnodiging om een nieuw contract met hen te ... Lees meer

vi
vincentderen - 17 okt. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Woonfraude Spookgezin (geldig huurcontract) willen zich niet BRP inschrijven

Geachte heer/mevrouw,

Ik verhuur al geruime tijd een zelfstandige woning aan een spookgezin met dochter (via huurcontract door makelaar), in een huis waar ik zelf ook woon. Nu blijkt dat het gezin andere spook huurders (drie mensen) heeft ingeschreven op het adres bij de gemeente doormiddel van het geldige huurcontract. Door dat een brief kwam waarin zo'n BRP werd bevestigd kwam de situ ... Lees meer