mi
door missylady 13 jul. 2008 om 19:18
Garantie & verzekeringen

Annulering niet mogelijk bij D-reizen!!!!

Goede middag allemaal,

Maanden geleden heb ik mijn vliegticket geboekt samen met mijn moeder en zus bij D-reizen. Heb daarbij ook een annuleringsverzekering bij genomen voor het geval dat er wat gebeurd ik nog altijd kan annuleren! Een maand later ben ik aangenomen bij mijn huidige baan op schiphol. Heb tijdig mijn vakantie aangevraagd maar deze word helaas pas kort voor de zomer beantwoord. De vakantie is niet akkoord gekregen omdat er geen mogelijkheid is om in de aangevraagde periode vrij te krijgen wegens de drukte op schiphol.
Heb hier ook schriftelijke bewijs van ontvangen!

Nou heb ik telefonisch contact gehad met de verzekering van D-reizen en heb alles duidelijk uitgelegd. Als antwoord gaven zij dat een annulering in dat geval alleen maar geldig is als ik in de WW zat voordat mij een baan is toegewezen gekregen! Dat is dus niet het geval!

Nou is de vliegreis al aanstaande vrijdag 18 Juli, en is mijn 430 euro weg als ik geen geldige annuleringsreden heb!

Wie kan mij hierbij dringend helpen???? AUB!!!

Mvg,

Missy

3501 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 20:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

missylady,


Alleen uw annuleringsverzekering geeft de enige oplossing. Kijk even naar de ontbindende voorwaarden. Standaard is alleen: overlijden directe familie,  de door u beschreven WW situatie, ernstige ziekte. Als u de door u overkomen situatie niet aantreft als ontbindende voorwaarde, dan denk ik dat u pech heeft en alleen uw moeder en zus op vakantie kunnen gaan.

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 20:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb je je voet toevallig niet verstuikt, ben je toevallig niet ziek, en moest je niet hoognodig naar je arts? Je valt per ongeluk, etc.Annuleren die hap...Succes! Zorg dat je een brief van je (huiis)arts hebt (op tijd!!!) Die 430 euro verdien je dan wel terug...en eh..lees de verzekeringsvoorwaarden van te voren nog eens goed, let op de kleine lettertjes! Succes D mee!

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 21:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties!


Ik denk niet dat ze er wat aan doen als het niet ernstig genoeg is dan overlijden of ernstige ziekte ben ik bang.


Zal de voorwaarden nogmaals doornemen misschien dat ik iets over het hoofd heb gezien.


Mvg,


missylady

ve
door verwijderd - 13 jul. 2008 om 21:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar werkt een goede huisarts niet aan mee! En denk je werkelij dat ze bij D-reizen niet eerder met dit bijltje hebben gehakt? Het feit dat je bij je werkgever geen vrij krijgt is zowieso geen argument, daar had jezelf rekening mee moeten houden.


Dus niks, annuleren die hap!

ve
door verwijderd - 14 jul. 2008 om 18:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas, er staat duidelijk in de voorwaarden dat annulering alleen mogelijk is als je een baan krijgt na werkeloosheid waarvoor je een uitkering genoot. Als dat dus niet zo was, kun je niet met een geldige reden annuleren en heb je pech gehad. Een tip voor een volgende keer: bij sollicitatie melden dat je dan en dan vakantie hebt geboekt, en dan wordt er in de meeste gevallen niet moeilijk gedaan als ze je willen hebben in die functie.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

A.
A.Oceaan - 14 jun. 2019 om 16:43
Geldzaken & recht

Overlijdensrisicoverzekering

Hallo,
Naar aanleiding van de uitzending vwb het terugvorderen van te veel betaalde premie voor de olv: destijds was mijn hypotheek en olv afgesloten door Fred van Maanen van de hypotheekshop in Naaldwijk. Kort daarna is deze vestiging opgeheven. Ik heb nooit bericht gekregen welke hypotheekshop mijn dossier overneemt. Ik heb het hoofdkantoor in Hoorn gebeld (Lo Vriend) met de vraag of ik d ... Lees meer

marita5 - 16 jun. 2019 om 13:31
Computers & telefonie

Windows 10 versie 1903

Beste Forunleden , 

Gisteren Windows 10 versie 1903  en update`s geïnstalleerd , alles is goed verlopen . 
Bij herstelpunten zie ik geen update`s staan , is dit normaal ?


Lees meer

Al
Almeerder - 16 jun. 2019 om 13:00
Computers & telefonie

Ringdong.nl

Zijn er meer mensen die bij dit bedrijf iets besteld en betaald hebben,maar nooit iets ontvangen? Lees meer