va
door vantay Dec 9, 2003 om 15:13
Geldzaken & recht

Ben ik hiervoor verzekerd

Mijn pup heeft mijn beide gehoorapparaten kapot gevreten. Deze waren nog niet van mij, daar je ze zelf een half jaar op proef krijgt.
Mijn verzekeringsagent zei, dat wanneer je eigen hond je eigen spullen stuk maakt, dit niet vergoedt wordt?

298 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vrees dat uw verzekeringsagent gelijk heeft. Het zou natuurlijk zo gesteld kunnen worden dat u geen schade aan uw eigen spullen heeft, maar dat uw hond de spullen van een tegenpartij kapot heeft gebeten. Het lijkt me op z'n minst de moeite waard om de schade in elk geval aan de verzekeraar op te geven. Die kan dan zelf aangeven waarom het niet onder de AVP-dekking zou vallen. Natuurlijk had u de apparaten wel onder beheer... Succes, Ed Creemers

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer