ho
door hotroxy May 18, 2009 om 15:19
Geldzaken & recht

Bijzondere Huurtoeslag

ivm invaliditiet heb ik recht op meer huurtoeslag, heb dit aangevraag.


Kreeg op 20 Feb. 2009 telefonisch toezegging hierover.Nog steeds niks ontvangen en inmiddels weet niemand meer hoe het nu in elkaar zit, niet op het 008nummer met terugbelakties( al 8 gehad0


en niet in Venlo op het belastingkantoor zelf


wie kan mij helpen

457 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kr
door krieties - May 18, 2009 om 16:28
442 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ga er even vanuit dat er sprake is van een zeer bijzonder geval (hardheidsclausule) waarbij afgeweken kan worden van het toetsingsinkomen.


Voorbeelden: afkoop pensioen, asbestslachtoffer, inkomen partner telt soms niet mee, en zo zijn er nog wat bijzondere dingen.


Als u de moed heeft om nog eens naar de B.dst ("beltel") te bellen, zeg dan duidelijk dat a. het om een telefonische toezegging gaat en b. dat het (mogelijk) om een verzoek hardheidsclausule gaat.


Wel jammer, dat de telefonische toezegging niet schriftelijk is bevestigd!

getty
door getty - Jun 6, 2009 om 16:35
4179 Antwoorden / 10 Vragen
0

niet telefonisch aanvragen, maar schriftelijk!!! Formulier bijzondere situatie downloaden via de huurtoeslag site en deze opsturen met bewijsstukken. Een telefonische melding hiervan wordt NIET als officiele aanvraag gezien en kunt u dus wachten tot u een ons weegt!!!

an
door anjogh - Jun 10, 2009 om 08:35
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik neem aan dat dit schriftelijk is aangevraagd. Mijn zoon heeft deze aanvraag ook 11 weken gelden gedaan. Stukken gaan naar Heerlen, daar worden ze ingescand en dan gaan ze naar Utrecht en dan is het inderdaad afwachten. Het had binnen 8 weken afgehandeld moeten zijn. Bij 0800-0543 kunnen ze niets zien, zij kunnen alleen terugbelakties regelen. Dan krijg je 1 telefoontje dat het naar een andere afdeling is en dat je wordt teruggebeld. Ik zou het prettiger vinden als er binnen de 8 afgesproken weken een beschikking komt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer