wi
door wimpy50 Aug 9, 2006 om 18:28
Geldzaken & recht

Dienstauto en fiscale bijtelling

Heeft minister Veerman ook 25 % moeten bijtellen voor het prive gebruik van zijn -auto van de zaak- ????

 

307 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 9, 2006 om 18:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Jazeker, volgens de media wel. hij geeft aan zelf de benzine e betalen. op die voorwaarden wil ik zijn sedan ook wel een tiojdje rijden om naar een camping te rijden in frankrijk, ik heb daar geen huis

 

ve
door verwijderd - Aug 9, 2006 om 18:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waar je al niet wakker van kan liggen.

ve
door verwijderd - Aug 9, 2006 om 18:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

gebruikt hij hem dan privé ?
En zo ja, dan zal hij het zelfde aangeslagen worden als een ander,of vult hij een ander belastingformulier in dan een ander?

ve
door verwijderd - Aug 9, 2006 om 20:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat Veerman een komkommerslachtoffer is. de media weten niet wat ze moeten brengen. Die Kerel werkt zich een slag in de rondte 80 a 100 uur per week voor een relatief laag loon. Gaan we lopen zeiken dat hij twee keer naar frnakrijk is geweest met de auto van de zaak.

OOOOHHHHHOOOOOO WAT STOUT

Gelukkig doet Wimpie nooit iets verkeerd! Roomser dan de Paus, of iets met stenen werpen voor gij die zonder zonden seit.



ve
door verwijderd - Aug 11, 2006 om 10:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

de wet geldt toch voor iedereen??

 

of mag een lid van de regering -die een voorbeeldfunctie heeft- buiten de wet blijven??

 

Let op, dit is wel belastinggeld

 

ve
door verwijderd - Aug 11, 2006 om 23:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wimpy heeft in mijn visie gelijk.


En wel om de volgende reden:


Ik rij een leuke auto van de zaak, maar ik schrijf keurig elke kilometer op. Zo voorkom ik de bijtelling.


Stel nu dat ik afgelopen week met de auto naar Duitsland op vakantie was gegaan en ik had in die week meer dan 500 kilometers gereden. Dan hang ik voor de bijtelling van 22% van de cat.waarde voor heel 2006!!!! Ik heb immers de marge van 500 kilometer overschreden en dus heb ik voor heel 2006 de bijtelling aan mijn broek.


De 500 km geldt namelijk niet voor de periode waarin je die kilometers rijdt, maar per jaar. Weet je dit niet en denk je: "ik ga een maand op vakantie, dus ik krijg 1 maand bijtelling". Dan komt die vakantie je duur te staan. Bij een auto met een cat.waarde van € 30.000 komt dat neer op ruim € 3.000 netto!


Dus Veerman moet in mijn visie een naheffingsaanslag van de fiscus krijgen! Dat hij zich een slag in de rondte werkt in 's lands belang en tegen een laag uurinkomen is zijn keuze geweest. Hij heeft een publieke baan en in die zin een voorbeeldfunctie.


Als we zo iedereen gaan vrijstellen, dan ga ik ook claimen dat mijn werk erg belangrijk is en dat ik een vrijstelling wil voor het voeren van de KM-administratie!


Geen dubbele standaarden!


Groet, C.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer

Re
ReeNee - Sep 18, 2024 om 11:57
Huishouden & energie

Klacht over Ista

Ik heb een klacht over Ista. Het gaat om de eindafrekening. Ik heb 2 appartementen in dezelfde flat. Het zijn allebei 1 persoonshuishoudens en overdag aan het werk. De ene huurder betaalt een voorschot van 80 euro en krijgt nog 57 euro terug. De andere huurder betaalt een voorschot van 140 euro en moet......941 euro bij betalen. Hier klopt iets niet.
Ista geeft als antwoord: De meters liegen ... Lees meer