mi
door mijntje38 Apr 14, 2012 om 01:30
Geldzaken & recht

ENECO en liander

Ik heb het gevoel dat ik opgelicht ben met netwerkbeheer en electra leverancier. IK woon nu iets meer dan jaar samen met mij partner. Eneco dreigde met afsluiting en liander ook. De oude bewooners hadden schulden voor vertrek woning verlaten Liander maakte fouten. Bewooners voor de oude bewooners die vertrokken kreeg een verhuis brief en kwam bij mij in januari 2011 nu heb ik dit zelfde weer mee gemaakt vroeg om betalingsregeling maar zij wilde dat we in de schuldcanering gingen Mijn partner heeft nootgedwongen alles betaalt van eneco en liander terwijl liander een verhuisbrief aan ons ook weer heeft gestuurt de bewoners van 79 en 80 jaar die ik heb geholpen in 2011 woonde 3 jaar geleden hier en heeft mij ook gewaarschuuwt dat iets niet kopt met de mensen van de woningruil die haden problemen. wat zou ik kunnen doen om geld terug te vorderen zoals aansluitkosten en ongeoorlooft rekening innen op facaturen ik heb diverse aangetekende brieven verstuurt niks heeft geholpen op regeling treffen en zitten nu in de schulde door eneco en UWV en Belasting onrechtvaardig Kan ik als wajonger ook een advokaat krijgen als mijn partner perjaar boven de 34000 verdient ongeveer wat kan ik doen en hoe ?

1001 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

rm
door rma070 - Apr 14, 2012 om 05:05
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

kan je je verhaal wat duidelijker neer zetten, ik begrijp er geen snars van ....


nz
door nzhippo - Apr 14, 2012 om 09:51
27 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik het goed begrijp waren er zowel bij Eneco als bij Liander onbetaalde rekeningen doordat vorige bewoners niet betaald hebben?
Daar zijn jullie niet aansprakelijk voor, met een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie kun je aantonen hoe lang jullie op dat adres wonen.
Je hebt toch niet de schulden van een ander te betalen?
Wat het UWV en de belasting ermee te maken hebben, snap ik niet, dat moet je iets beter uitleggen.
Bel een rechtswinkel in je omgeving en vraag of je recht hebt op een prodeo-advocaat, zo niet, hoe jullie het dan het beste kunnen aanpakken.

mahadma
door mahadma - Apr 14, 2012 om 10:22
11569 Antwoorden / 51 Vragen
0

Probeer uw verhaal eens rustig en begrijpbaar dit weekend op papier te zetten en ga er eens mee met kopieën van brieven en betalingsbewijzen van u en maak een afspraak met uw Juridisch Loket in de buurt. Met uw brieven, betalingen en (begrijpbaar) verhaal kunnen zij u zeker op weg helpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer