ja
door janhrl Oct 20, 2015 om 13:19
Geldzaken & recht

Geen geld terug van het Algemeen Dagblad

Het AD niet ontvangen? Voorheen werd de krant nabezorgd. Sinds enige tijd doet het AD dat niet meer. In plaats daarvan krijg je via een bandje te horen, dat op het abonnementsgeld 1 dag in mindering wordt gebracht vanwege de niet ontvangen krant. het bandje geeft niet aan in welk jaar de restitutie plaatsvindt. De afgelopen maanden heb ik al minimaal 5 keer gebeld met het bericht, dat ik het AD niet of veel te laat ontvangen had. Tot op heden is er echter nog niets gekrediteerd. Wie heeft dezelfde ervaringen met het AD, Trouw of de Volksrant?

946 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Cookies
door Cookies - Oct 20, 2015 om 13:29
13336 Antwoorden / 36 Vragen
0

Er wordt ook niets gecrediteerd, je abonnement blijft o.a. langer door lopen. Dus 5x in 1 abonnementsjaar de krant niet gekregen, loopt je abo 5 dagen langer door. Geen enkele krant wordt nog nabezorgd.

Van AD.nl:

Wat doen wij met uw bezorgklacht?

Uw bezorgklacht geven wij direct door aan de distributeur van de krant, die de bezorger uit uw wijk attendeert op juiste bezorging op uw adres.

Wat bieden wij u vanwege uw bezorgklacht?

Na het doorgeven van een bezorgklacht krijgt u van ons toegang tot de digitale versie van het AD. Zo hoeft u nooit het nieuws van het AD te missen. Daarnaast ontvangt u een extra krant aan het eind van de huidige betaalperiode. U betaalt dus alleen de kranten die u geleverd heeft gekregen.

redfloor
door redfloor - Oct 20, 2015 om 13:33
166 Antwoorden / 21 Vragen
0

Inderdaad, bij de VK krijg ik de krant ook een dag langer. Ideaal, omdat ik later op de dag geen tijd meer heb voor de krant, dus nabezorgen geen optie is.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer