em
door emil406 Apr 1, 2004 om 15:17
Geldzaken & recht

Hoe kom ik van vincent container cleaning service af?

In Januari heb ik een contract afgesloten bij Vincent Container Cleaning Service (VCCS) afgesloten. Elke maand zou mn container worden gereinigd. Nu 2 maand later hebben ze 2 keer verzuimd om op de afgesproken data te komen. Ik heb ze gebeld en geklaagd, ze zouden 2 keer de volgende dag komen. Toen zijn ze ook niet geweest. Ik heb ze wederom gebeld met de mededeling dat ik onder mijn contract uit wilde. Dit was volgens de telefoniste geen probleem, ze kon het zich wel voorstellen, ik hoefde alleen even een briefje te schrijven. Dit heb ik gedaan. Een week later kreeg ik een brief dat mijn contract op 14 maart 2005 wordt ontbonden. Maar ik wil direct van mn contract af. Weer gebeld. De telefoninste zei dat ik er niet onder uitkon, omdat ik een contract heb getekend. Maar zei houden zich toch niet aan de afspraak? Ik heb trouwens nog niets betaald. Kan ik onder mn contract uit omdat zei zich niet aan de afspraken houden of moet ik echt tot 2005 lid blijven?

600 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ymca_1
door ymca_1 - Apr 16, 2004 om 13:09
63 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je hebt een overeenkomst gesloten om iedere week je container te laten legen. Op het moment dat ze dit niet doen, voldoen ze niet aan de overeenkomst die je gesloten hebt. Nakoming heeft ook tot geen goed gevolg gelijdt, dus ik denk dat je gewoon schiftelijk moet opzeggen en wel om de reden dat er niet aan de overeenkomst voldaan wordt. Een bedrijf zet dit normaal niet op incasso, daar jij sterk staat (als je tenminste bewijzen hebt (brieven) van het wanbeleid)
Succes!

ta
door tamej00 - Apr 16, 2004 om 13:09
15 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je hebt een overeenkomst met ze gesloten, waar ze zich niet aan houden. Eerst zal je het bedrijf in kennis moeten stellen dat ze een wanprestatie leveren, doe dit schriftelijk.
Geef duidelijk aan dat je de aantal keren waarin ze niet zijn geweest, zeker niet zal betalen.
Daarnaast stel je ze nog eenmaal in de gelegenheid om de boel te reinigen , binnen een redelijk termijn bijv. twee weken.
Doen ze dit niet dan stuur je een brief waarin je mede deelt dat ivm een wanprestatie de gesloten overeenkomst door jouw als nietig wordt beschouwd.
Je hebt dan het contract opgezegd.
Het heeft in feite niet bestaan.
Ik zou het wel aangetekend doen en afschrfiten goed bewaren, want ze komen natuurlijk om geld, aan de hand van je kopieen kan je evt. later aantonen dat alles wat je gedaan hebt rechtmatig was.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer