sq
door squaw Oct 12, 2004 om 17:21
Geldzaken & recht

Kosten intrekking verkoopopdracht

Even een vraagje...


Mijn huis stond te koop een tijd lang en ik heb de makelaar gevraagd om te stoppen met de verkoop van de woning.Dus heb ik de verkoopopdracht laten ontbinden.Nu heb ik een rekening gehad voor de advertenties wat logisch is en de kosten van de intrekking.Is er iemand die mij kan vertellen wat een normaal bedrag is daarvoor, het huis heeft een jaar te koop gestaan via hun.


Is een bedrag van 700 euro redelijk. Ik vind het namelijk nogal erg veel, ik weet dat de advertentiekosten best veel zijn maar het totaal bedrag schrok ik nogal van.


Bedankt alvast groetjes squaw.

910 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Oct 12, 2004 om 17:41
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je de verkoopopdracht intrekt betaal je de advertentiekosten en intrekkingskosten hoe hoog deze kosten, je kan natuurlijk altijd een specificatie vragen van de kosten, voor intrekkingskosten rekenen ze een vast bedrag, adverteren kan inderdaad behoorlijk oplopen het is dan de vraag hoe vaak en waar zijn de advertenties geplaatst.


groeten tuinfreak

ho
door hope - Oct 15, 2004 om 18:49
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als er een jaar lang actief geprobeerd is om voor jou de boel te verkopen, en ze zijn regelmatig voor jou in de slag geweest met mogelijke kopers, zodat ze redelijk veel tijd hebben geinvesteerd, dan is € 700 niet gek. Bij anderhalf uur werk per maand is dat 18 uur op jaarbasis en dus een € 40,- per uur.


Als je echter de indruk hebt dat ze nooit iets voor je hebben gedaan en er nimmer een kijker is geweest, dan is dat een andere zaak. Ondernemen betekent voor hun ook dat ze een bepaald risico lopen. Als zij niet kunnen  presteren, dan kun je je afvragen of ze ook maar ergens recht op hebben.


Laat hun maar een specificatie opmaken. Als die redelijk lijkt, dan is het OK. Als zij niets willen of jkunnen laten zien, dan is een bedrag van € 20 per maand het maximum.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer