hk
door hkv Feb 6, 2004 om 19:18
Geldzaken & recht

NKL ??

De NKL lotterij is dat ook zo n lotterij

je kan zomaar een audi TT winnen maar dan wordt je gebeld en kan mee doen met de NKL

iedere dag kan je winnaar zijn ???

te mooi voor info wordt je verwezen naar de site nlk.de

444 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:35
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Als je de site van NKL.de bekijkt, kom je die audi nergens tegen, ik kreeg alleen een pop-up, waar de audi op staat en waar je je gelijk moet aanmelden, geen voorwaarden vermeldt. Van deze pop-up heb ik de bron bekeken, daar staat niks over NKL, wel over www.directvalue.nl, de eigenaar van die site is www.adpepper.com.
Op de Duitse site staat wel iets: Der Erlös der NKL fließt in die Haushalte der NKL-Länder. Und obwohl die Lose allein von staatlich zugelassenen Lotterie-Einnahmen aus den Trägerländern verkauft werden, kann natürlich jeder mitmachen, deutschlandweit. Ik ben bang dat de NKL uit Emmen, niks met die Duitse site te maken heeft, maar wel met al die andere dubieuse loterijen, zoals stargames.

eb
door eboonstra - Apr 16, 2004 om 22:54
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

ja maar hoe kom je er af?


Ik ben vanochtend gebeld, had er nog nooit van gehoord.
en ben er dus met me stomme kop in gestonken.
het leek allemaal zo echt.


maar ja wat moet ik nu doen ze zouden me een welkoms pakket sturen. en ze zeiden dat ik altijd op kan zeggen. maar nu lees ik overal dat dat dus niet kan.


het begon dus met de Audi TT.


weet iemand wat ik alvast kan doen?


please help!

peterkm
door peterkm - Apr 16, 2004 om 23:36
76 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het lastige van deze mailings/actie is het feit dat ze juristen de acties (meestal) laten nakijekn voordat deze weggaan. Op deze wijze is het mogelijk dat ze uiteindelijk altijd in een voordeel kunnen laten uitlopen. Als je lettertjes in de mailing heel duidelijk bekijkt staat dat je kans maakt op "een" prijs. In de hele kleine lettertjes staat dan nog eens dat "een" prijs ook 1 euro kan zijn. Uiteraard is alles op eigen risico en kun je dit soort bedrijven alleen aanpakken als je lang adem hebt (heel lange adem).

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer