m.
door m.slikboer Nov 18, 2003 om 16:46
Geldzaken & recht

Onderbroek

Ik heb heel dom ja gezegt op het ontvangen van een `gratis`onderbroek van Front International, nou werd ik toen ze mij belden een beetje overvallen heb toen JA gezegd.Nou heb deze onderbroek ontvangen en ben ik lid en moet 3.50Euro betalen,maar er stond dat ik kan bellen of een NEE kaart kan terug sturen,deze zat er dus niet bij!Ik heb dus gebeld (15 minuten duurde het gesprek) en heb mijn lidschapnummer gegeven er zou dan niets meer verstuurd worden
Mijn vraag is dan ook moet ik de 3.50Euro betalen of de onderbroek in zijn geheel terugsturen.

1212 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

maikel
door maikel - Apr 16, 2004 om 12:04
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er is hier een hele simple oplossing voor. Zolang je nergens voor getekend hebt is het heel simpel.
Alles per aangetekend terug sturen met een brief waarbij je vermeld dat je geen lid wil worden en in het vervolg ook niets van hun wilt horen.

ri
door rixtapothof - Apr 16, 2004 om 12:04
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je bent akkoord gegaan met de toezending van de eerste onderbroek en de verzendkosten daarvan moet je dus wel betalen. Doe dat direct, want anders komt er een keer een incassobureau bij kijken en dat is erg duur! Mochten ze toch meer spullen blijven sturen, retourneer die dan gewoon met de mededelinge dat het een ongevraagde zending is.

ji
door jiska - Apr 16, 2004 om 12:04
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je hoeft alleen maar de verpakking te sluiten en met koeienletters RETOUR AFZENDER op het pakketje te zetten. Je hebt ja gezegd op een gratis pakketje. Gratis is gratis, 3,50 euro is NIET gratis en dus heb je hier niet ja op gezegd...of het nu om de verzendkosten gaat of niet. Mijn broertje heeft het gehad met een paar sokken, hahaha. Niet betalen, hoor!

webzapper
door webzapper - Apr 16, 2004 om 12:04
207 Antwoorden / 4 Vragen
0

Betaal niets! Stuur de zending (ongefrankeerd)retour of genruik het gewoon en maak schriftelijk per aangetekende brief duidelijk dat je geen enkele relatie hebt noch wenst aan te gaan met de firma Frontside. Stel ze aansprakelijk voor alle noodzakelijke kosten die u moet maken om deze ongewenste relatie te stoppen. Stuur een kopie aan de firma Frontside.

va
door vantay - Apr 16, 2004 om 12:04
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik heb ongevraagd een boxershort ontvangen, deze retour gezonden op kosten van de afzender heb hier ook een bewijs van. Ik hab vorige week een 2e aanmaning gehad met 9 euro kosten. Het stomme is dat ik de short en de brief retour gezonden heb m.v.v. geadresseerde onbekend, want de voorletters van mijn partner is gebruikt met mijn achternaam. Blijkbaar willen ze nu een incasso buro op ons afsturen ik ben benieuwd. Ook wilt ik de aanvraag wel eens zien.
Ik heb weinig zin om te reageren richting hun kant, want je kunt alleen op een 0900 nummer bellen.

te
door techneut_1 - Jun 4, 2004 om 21:49
83 Antwoorden / 15 Vragen
0

Zaken die u ongevraagd toegestuurd worden hoeft u niet te betalen en hoeft u ook niet terug te sturen. U hoeft zelfs helemaal niet te reageren. U heeft dan immers nergens omgevraagd. Zou een mooie boel worden. Alles wat u zo toegstuurd wordt kunt u gewoon houden, ze hebben zelfs het recht niet om het weer op te halen. Laat u niet bang maken door dit soort opdringerige bedrijven, ze hebben geen poot om op te staan. U hoeft niets te bewijzen, dat moeten zij doen.

va
door vantay - Jun 4, 2004 om 22:57
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

nu een 1/2 jr later heb ik al weer 3 herinneringen gehad van Intrum Justitia incassoburo, het stomme is dat de kosten van info bevolkingsregister in mindering zijn gebracht, dit kunnen ze ook niet gecontroleerd hebben, want de persoon, die hun aangeschreven hebben, bestaat niet, we hebben daar ook al weer 3 keer naar toe gebeld, maar ze willen dat wij een kopie van het bewijs van retourzenden  opsturen, dit vertik ik, want ik wil er geen geld insteken ook al kost het maar een postzegel, ben benieuwd wat ze nu weer gaan doen  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer