sl
door sloofje Jan 14, 2009 om 11:41
Geldzaken & recht

Opzeggen per email

mijn abonnement op digitenne wil ik opzeggen omdat het me niet zo bevalt. maar... je kunt wel bestellen per email maar als je per email wilt opzeggen bestaat er ineens geen contactadres. zelfs een postadres is niet  te vinden. klantenservice bestaat uit een serie voorgeprogrammeerde vragen.  dus of veel betalen voor 'aangetekend'  of wachten ad 0,45 per minuut.


het lijkt me overigens sowieso een trend te worden dat bedrijven na de aankoop bijzonder moeilijk te bereiken zijn. en ik begin daar flauw van te worden.


 

868 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Jan 14, 2009 om 12:42
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0
marbia
door marbia - Jan 14, 2009 om 13:00
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste Sloofje,


Je zult de klantenservice moeten bellen als je je pakket wil retourneren. Je krijgt een code die je op het retouretiket moet schrijven. Zonder die code kun je niets.


Op het ogenblik zijn de kosten voor het bellen van de klantenservice trouwens 10 ct/pm.


mvg,


Marbia

marbia
door marbia - Jan 14, 2009 om 13:04
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als aanvulling:


Als je het pakket afgeeft op het postkantoor bewaar het afgiftebewijs goed.


Onlangs heb ik twee paketten op deze manier teruggestuurd, omdat bleek dat mijn harddiskrecorder niet meer naar behoren werkte nadat digitenne was aangesloten.

ph
door phpieterse - Feb 23, 2009 om 18:33
24 Antwoorden / 8 Vragen
0

Tja, NIETS is gratis! Zo ook Digitenne niet. Heb het uitgeprobeerd. Prima beeld maar wil graag ook een radiosignaal (niet via de TV). Opzeggen gaat inderdaad telefonisch waarbij men allerlei vragen (na het keuze menu met allerlei verkooppraatjes, gaat stellen. Dit "om je gegevens te controleren". Allemaal reuze sloom en men neemt de tijd om je gegevens erbij te zoeken. Allemaal à € 0,45 per minuut. Uiteindelijk kom je tot de ontdekking dat je telefoonnummer werd omgezet in een fictieve cijferreeks en dat je postcode en huisnummer niet voldoende zijn om je adres te kunnen achterhalen. Moet je dus nog eens allemaal opnoemen terwijl het sinds de aanvraag al bekend is! gewoon geldklopperij.

sl
door sloofje - Feb 23, 2009 om 19:09
9 Antwoorden / 6 Vragen
0

inmiddels weet ik dat ik r een jaar aan vastzit (had ik de voorwaarden maar (beter) moeten lezen. wat me het meeste tegenstaat -en daar is KPN niet de enige in- is dat je 45 cent per minuut moet betalen voor klantenservices (met een maximemum  van 22 euro...!!!!) moeten we dat allemaal maar gewoon vinden?


van de week geeen internet, stel je vraag via een beurtmelder met maar liuefst 9 opties en allemaal weer in minstens 5 opties onderverdeel en uiteindelijk niemand aan delijn maar doorvberwezen naar internet... (nu moet ik er nog om lachen ook..)


de slimmerds... mag het allemaal en ben ik de denige  euron--ker?

kenwel2
door kenwel2 - Feb 23, 2009 om 19:32
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

<off topic> @phpieterse, ik zie, dat digitenne wel degelijk radiozenders heeft (19 stuks) het signaal is eenvoudig met een verlengkabeltje met 2 tulpplugjes (cinch genoemd) naar je receiver te brengen, en op een aux ingang aan te sluiten.....dan luister je 'over je radio'....


on topic dan:


En voor wat betreft belkosten; 0900-0244 kost 0,10 ct per minuut (KPN)


Digitenne(digi-ellende) heeft (helaas!!) een standaard kontrakttermijn van 1 jaar..


Groeten, Henri

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer