la
door lanzarote Mar 29, 2004 om 20:13
Geldzaken & recht

Terug gave van standgeld

ik heb op camping de berckt in baarlo een stacaravan.nu heeft de oostappengroep de camping overgenomen.we kregen de rekening zoals normaal dus standgeld betalen voor 1 maart.ook kregen we een bijlage dat er verbouwd zou worden (nieuwe wegen douches aansluitingen voor gas stroom ed)op 2 maart kregen we een brief dat: het zwembad voor onbepaalde tijd dicht gaat er regelmatig geen stroom,water en geen verlichting op de camping zal zijn. met de auto kunnen we niet meer bij de caravan komen daar ze alle wegen open hebben liggen.mijn vraag kan ik hiervoor minimaal de helft van mijn standgeld terug eisen en zo ja hoe.

416 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gepriso
door gepriso - Apr 16, 2004 om 13:08
113 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik weet niet hoe ver u wil gaan, maar waarschijnlijk hebt u weinig kans. Als u namelijk een plaats op een camping huurt dan weet u dat er om de zoveel tijd onderhoud moet worden gepleegd of een verbouwing nodig is. Dat is het zelfde als bij uw (huur) woning de weg en bermen vernieuwd worden, het woongenot wordt minder, maar u krijgt zeer zelden een vergoeding. U kunt het natuurlijk proberen, maar u moet wel aantoonbaar schade ondervinden. De helft lijkt mij wat overdreven.

ta
door tamej00 - Apr 16, 2004 om 13:08
15 Antwoorden / 0 Vragen
0

Van belang is wat er in de voorwaarden staat, waaronder u de plaats huurt.
Een verhuurder dient nu eenmaal onderhoud te plegen en kan daardoor wel eens bepaalde voorzieningen tijdelijk buiten werking stellen.

Dat het zwembad dicht gaat voor onbepaalde tijd, zal ongetwijfeld in de voorwaarden staan, dat dit mogelijk is. Dat onbepaalde is een kwalijke zaak ik denk dat het redelijk is dat u over de periode dat het zwembad dicht is een verzoek doet van restitutie van uw stageld maar voor een maximaal bedrag van 10 % lijkt me redelijk ( want je ligt niet de gehele dag in het zwembad ), ja helaas zal u alle andere ongemaaken voor lief moeten nemen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer