ja
door janconny Feb 15, 2004 om 15:14
Geldzaken & recht

Thuiswerk via LVOW

LVOW is een onderneming die bemiddelt voor thuiswerk. Je moet hiervoor 8,95 euro per maand betalen voor de termijn van een jaar. Ongeacht werk of geen werk. Hebben jullie ervaring met deze onderneming?
Is dit een betrouwbare onderneming?

409 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ar
door ariwo - Apr 16, 2004 om 12:40
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je thuiswerk wil verrichten moet je nooit betalen. Het is de bedoeling dat je iets verdient. Organisaties dwaar je iets aan moet betalen hebben dus zelf geen werk. Het enige wat je vaak toegestuurd krijgt is een boekje met organisaties die thuiswerk aanbieden. Maar dat kun je zelf ook vinden op het internet. Verder weet men waarschijnlijk bij het CWI ook wel welke organisaties een beetje betrouwbaar zijn of niet.
Succes

peterkm
door peterkm - Apr 16, 2004 om 12:40
76 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inderdaad, nooit betalen voor administratiekosten of wat dan ook. Vraag om hun KvK (kamer van koophandel) nummer en controleer dit. Dan weet je precies (als het geen schimmige constructie is) wie erachter zit.

no
door nora - Apr 16, 2004 om 12:40
66 Antwoorden / 52 Vragen
0

Nooit betalen, als er betaals moet worden, zit er een luchtje aan!!!!!!!

ro
door rose1 - Jul 25, 2005 om 15:31
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Had ik me maar nooit ingeschreven bij hun, ik sta al maanden ingeschreven en ze hebben me geen enkele keer gebelt voor werk of contact opgenomen maar ondertussen halen ze we elke maand geld van me rekening af en als je ze een emial stuurd om er op te reageren ,zeggen ze alleen maar dat ik niet elektronisch mijn inschrijving kan beeindegen,en ze willen de reden weten terwijl ik de reden duidelijk erop had gezet . OFTEWEL OPLICHTERS
<SCRIPT language=javascript>postamble();

ro
door robocop - Jan 16, 2006 om 14:00
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben  als het gelukkig goed is bijna ingetrapt,


maar naar alles te hebben gelezen en laten lezen.


heb grwoon een fax gestuurd met de opzeg .


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

Ro
Rohamo - Jun 25, 2024 om 09:29
Garantie & verzekeringen

Apotheek declareert hoger bedrag dan toegestaan

In de opstelling van mijn zorgverzekeraar, wordt bij de declaratie medicijnen telkens een klein bedrag als niet betaald gemeld. Een voorbeeld: Medicijn X Notabedrag € 41,16 Niet vergoed € 1,42 Vergoed € 39,74 Het ‘Niet vergoed’ bedrag wordt vervolgens niet in rekening gebracht. Dit probleem is al enkele jaren aan de gang en opgeteld gaat het best om een behoorlijke bedrag. Navraa ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer