hierisharry
door hierisharry Jan 9, 2012 om 21:46
Geldzaken & recht

Vriendenloterij Wel prijs,maar niets krijgen

2011 kregen we van iemand een lot waar een prijs op zou zitten zij is zelf op leeftijd. Dus eens gekeken op de site. En ja hoor we konden kiezen. Een van de prijzen was Safaripark Beekse Bergen alles ingevult en dan maar wachten, het duurt 6 weken eer je de prijs krijgt thuis gestuurt. Ze hopen zeker dat je het dan vergeten bent en dat waren we. Maar we vonden het lot weer en bedachten toen dat we nooit meer iets gehoort hadden. Dus bellen dan moety je de postcode en huisnummer hebben van degene waar het lot van is. Ondanks dat je eigen naam invult op hun site, maar daar ben je niet meer traceerbaar "onder je eigen naam".

De prijs was al verlopen, maar we vragen ons wel af hoe vaak gebeurd dit ? waarom krijg je prijs niet direct dan kan je nog nagaan wat er mis of fout ging. Van ons kunnen ze een koude douche krijgen. We dachten in het voorjaar eens naar Beekse Bergen te gaan. Vriendenloterij niet te beroerd om oude mensen loten aan te smeren , maar met prijzen zijn ze zo traag dat de vriendschapo er onder lijd. "niet bij ons overigens"

792 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Jan 9, 2012 om 21:50
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

[quote=hierisharry schreef op maandag 9 jan 2012, 21:46]. Van ons kunnen ze een koude douche krijgen. "

Die moet je bij Radar aanmelden ;-)

pauls0
door pauls0 - Jan 10, 2012 om 01:56
149 Antwoorden / 2 Vragen
0

van je vrienden-loterij moet je het maar hebben

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer