jj
door jj78 Feb 2, 2007 om 10:08
Vakantie & reizen

Ervaring Supersaver?

Afgelopen maandag 2 tickets geboekt naar Indonesie. s'Avonds een bevestiging ontvangen. Keurig allemaal. Tickets zouden binnen 2 werkdagen geleverd worden ivm express service waarvoor we gekozen hadden. Tot op heden niets ontvangen. Geen reaktie op mail en via telefoon niet te bereiken ( standaard bandje druk etc )


Nu begin ik mij zorgen te maken over deze instelling! Enig idee hoe betrouwbaar dit bedrijf is? www.supersaver.nl


Mvg.


 

100798 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 10:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag JJ78,


Ik heb even op Radar gekeken, maar kom daar de naam Supersaver niet tegen. Wellicht kun je even bij de Kamer van Koophandel informeren of er wat aan de hand is met dit bedrijf.


Vriendelijke groet, Read.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 11:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo,Krijg niet de indruk dat dit een(ballentent) is.Geld Terug Garantie

Naast de lage inclusief prijzen, dus geen lokprijzen maar de daadwerkelijke kosten voor de vlucht, biedt Supersaver Travel een aantal unieke voordelen, waaronder de Geld Terug Garantie. Dit houdt in dat het mogelijk is om tegen een geringe betaling bij boeking (25 euro binnen Europa, 35 euro buiten Europa) een ticket te annuleren zonder opgaaf van reden. Er wordt daarnaast in tegenstelling tot veel andere aanbieders niets in rekening gebracht voor het betalen met creditcard. Ook het laten klaarleggen van de tickets op Schiphol is gratis. Bovendien is er dagelijks telefonische ondersteuning aanwezig en is er op de website real-time inzicht in de werkelijk geboekte prijzen door andere klanten. Hierdoor is het niet meer nodig om oneindig te zoeken naar het laagste tarief.

Achtergrond Supersaver Travel B.V.

Supersaver Travel is onderdeel van SRG, Svenska Resegruppen AB, de grootste online reisaanbieder in Noord Europa. SRG is opgericht in 1989 in Zweden, het hoofdkantoor zit dan ook in Stockholm. De totale omzet is ruim 100 miljoen euro en er werken in totaal 115 mensen. Supersaver is ook aanwezig in Denemarken, Finland en Noorwegen. Andere reiswebsites van SRG zijn Flygvarhuset, Flygcentrum, Gullivers, Marco Polo en Töölö. Ook de + organisatie is positief.b

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Anka,


moet eerst vermelden dat het probleem is opgelost! Gelukkig.


@Anka : Klinkt inderdaad allemaal prima. Maar ja, dat wil niet zeggen dat het allemaal ook echt zo is,toch ? Als je al de hele week belt en constant een bandje krijgt met : we zijn druk....de verbinding wordt nu verbroken, geen antwoord op mailtjes krijgt, dan krijg ik wel argwaan en ga ik me wel zorgen om onze 1800 euro! Nu bleek dat ze gisteren gebeld hebben ( had een privenummer gebeld naar mn mobiel ). Vandaag eerst zelf gebeld naar de KvK en daar een ander nummer gekregen ( geen 0900 ) en kreeg gelijk iemand aan de lijn. Daar gelijk het probleem opgelost met excuses erbij. Daar vertelde hij dus dat hij gisteren gebeld had. Dus al met al gelukkig nu opgelost maar de service kan 10x beter/sneller...


 

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zij zijn geen lid van de ANVR. Heeft u alle voorwaarden e.d. wel goed doorgenomen?


Zie (o.a.): Supersaver.nl - reiscondities.


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Hutch :


Ze zijn lid van het IATA. De internationale ANVR.


Zie mijn voorgaande post dat alles uiteindelijk gewoon is opgelost!

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 14:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

IATA = international ANVR?

Die vergelijking loopt wel heel erg mank. IATA is een internationale overkoepelende organisatie voor de luchtvaart (inclusief inderdaad sommige reisagenten), maar de activiteiten van de ANVR liggen op een heel ander vlak dan die van IATA.

Mvgr - B (die over een uur weer wat luchtvracht richting Schiphol gaat brengen met bestemming Riyadh)ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 15:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

IATA is niet de internationale ANVR maar een overkoepelen luchtvaart organistie waar bij alleen luchtvaart maatschappijen bij zijn aangesloten.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 18:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Ik ben persoonlijk een beetje huiverig over die goedkope aanbiedingen zeker als men ook geen lid is van de anvr. Gaat er iets mis dan kan je naar je geld fluiten. Ik persoonlijk boek meestal via v/d verder wat wel bonafide is de WRC ( witte reizen cenrtale ) aangesloten bij de anvr. - sgr - en calamiteitenfonds. met zeer scherp geprijsde reizen incl. kosten zodat je meteen weet wat de reis je gaat kosten. Vliegen met goede Vlieg.maatschappij klm martin air Singapore airline en Cath.Pacific. en Mal.airwys.


mvg sjon

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 19:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ach, wat is goekoper?


Ik keek toevallig even naar een ticket naar Billund (DK) voor twee volwasswnen + kind en heb die vergeleken met Vliegwinkel.nl. Wat bleek: met Vliegwinkel.nl was ik totaal 80 euro voordeliger uit dan bij Supersaver.nl. En ja, ik heb de toeslagen/belasting meegerekend.


Een beetje kijken en vergelijken loont dus toch wel.


Mvgr - B

ve
door verwijderd - Feb 7, 2007 om 11:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Uiteindelijk afgelopen maandag eindelijk tickets ontvangen. Maar nu wéér een probleem! Tickets van mijzelf zijn er niet bij. Alleen tickets van partner aangekomen. Gelijk gebeld met rechtstreeks nummer en uitgelegd. Dit was hun eigenlijk niet voor te stellen, maar ze zouden rondkijken. Enfin, naar veel heen en weer gebeld te hebben, waren er 2 opties. Óf ze zijn met de reguliere post meegekomen, of ze zijn in een andere envelop terecht gekomen en bij iemand anders aangekomen. Nu wachten ze eerst dit telefoontje af en dan pas gaan ze nieuwe dokumenten aanmaken. Natuurlijk geheel voor hun kosten, maar alleen omdat we via Expresspost hebben laten bezorgen! Voor een bedrijf van dit voormaat vind ik dit buitengewoon slordig. Slechte communicatie en service.


En voor B: tnx voor je tip, maar juist omdat we het hele internet hebben afgezocht en daar ook goede ervaringen mee hebben, zijn we uiteindelijk bij supersaver uit gekomen. Deze was voor Indonesie nou eenmaal het voordeligst. Alleen jammer dat ze erg slechte service leveren.


 

ve
door verwijderd - Jul 2, 2007 om 22:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik ben in mei naar hong kong geweest en had een ticket geboekt via supersaver, alles was in orde
overigens, voor twijfel kun je zoeken op anvr.nl
en het is niet zo dat een aanbieder/site altijd het goedkoopste is
neem gewoon de tijd en zoekTerug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer