he
door hetty_1 May 23, 2004 om 14:12
Vakantie & reizen

Lesbos

Kent iemand een reisorganisatie op Lesbos die per bus een rondreis van 3 a 4 dagen organiseert? We zijn vorig jaar ook op Lesbos geweest en hebben gemerkt dat je door de grote afstanden per lijnbus weinig van het eiland kunt zien. Een auto of brommertje huren is voor ons geen optie.

304 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 23, 2004 om 22:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat u hiervoor het beste bij uw reisbureau en/of hostess op Lesbos het beste kunt informeren. Waarom is een brommer of auto huren geen optie? Dit kost in Nederland ± € 150,= en naar verwachting in Griekenland de helft! Suc6

ve
door verwijderd - May 24, 2004 om 11:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

bedankt voor je snelle antwoord. Een auto of brommer is geen optie omdat ik samen met een kind ga en geen rijbewijs heb. Vorig jaar zijn we ook op Lesbos geweest en daar kon de hostess ons niet verder helpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer