Fr
door Froukje Ayal 23 mei 2019 om 12:19
Vakantie & reizen

Supersaver is een zeer slecht bedrijf

Ik ben opgelicht door supersaver. Ik heb een ticket geboekt, waarbij er een letter verkeerd was in mijn naam. De vliegmaatschappij gebeld en ze zeiden dat ik t aan moest passen, anders zou ik mogelijk niet door de security komen. Super saver gebeld. Ik had nog een week de tijd. Dat heb ik geweten....Lange wachttijden. Slecht sprekende indiase mensen. Yes, meeeem, you have to pay 78 euro for the change. Ik heb dat maar overgemaakt. Dagen lang gebeld en geen veranderd reisdocument. Tot een dag voor vertrek vliegmaatschappij gebeld en wat blijkt mijn naam staat er niet meer bij, is verwijderd. Ik was genoodzaakt een nieuw ticket te kopen voor 500 euro. En daarnaast dus voor niets 78 euro betaald. Ik heb net met ze bebeld, ze zeggen dat ze de verandering hebben gemaild. Ja een bevestiging van mijn betaling, dat is geen reisdocument! Ze zeggen dat ze niets voor me kunnen doen. Zulke praktijken moeten worden gestopt vind ik.

871 5 Rapporteer
door tijger1 - 23 mei 2019 om 12:21
38401 Antwoorden / 21 Vragen
1

Tja, als u zelf uw naam niet goed kunt opgeven,kunt u maar beter naar een reisbureau gaan. Kost wat meer, maar dan is het ook meteen in orde.

door edrick3 - 23 mei 2019 om 14:58
26829 Antwoorden / 85 Vragen
1

Zulke praktijken moeten worden gestopt vind ik.
Inderdaad.

Maar er zijn al jaren klachten over.

Kijk eens hier: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=klacht+supersaver

     

ne
door neodutchio - 23 mei 2019 om 15:15
2751 Antwoorden / 11 Vragen
1

Laster en smaad kunnen zelfs nog duurder uitvallen. Als u niet weet wat het woordje oplichting betekend is het niet slim om deze te gebruiken.

door aurora1 - 24 mei 2019 om 02:04
13605 Antwoorden / 6 Vragen
0

U heeft toch zelf die fout gemaakt?
U heeft uzelf opgelicht. Ik zou ook maar opzoeken wat dat woord betekent en dat niet meer gebruiken als u niet beticht wilt worden van smaad of laster.
Voortaan dus maar naar een reisbureau gaan, en als u toch zelf via internet wilt boeken kunt u maar beter vooraf nadere informatie over een bedrijf opzoeken.

Ka
door Kassagebruiker - 24 mei 2019 om 12:15
286 Antwoorden / 2 Vragen
0

Het eerste wat een kind op school leert is het schrijven van zijn/haar naam. Zo moeilijk moet dat als volwassene dan toch niet (meer) zijn.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kl
klaasjan - 17 jul. 2019 om 15:34
Auto & vervoer

Cis registratie

Hallo,


3 jaar geleden is er een autoverzekering bij mij opgezegd door de verzekeraar maar, in het opgevraagde CIS register kan ik daar niets over vinden.

Kan ik dan nu overstappen naar een normale premie zoals bijv. Achmea?
zoja, wat in te vullen bij de vraag of er ooit een verzekering is opgezegd door de verzekeraar? Lees meer

Li
LindaColsters - 16 jul. 2019 om 16:45
Garantie & verzekeringen

Klacht

Wij hebben vorig jaar onze tuin onkruid vrij laten maken. Hier zat een garantie op van 15 jaar. Mocht er toch onkruid terug komen konden we contact met hun opnemen en zouden ze het bijwerken. Nu raad je het al; het onkruid heeft nog nooit zo hoog gestaan en het is onmogelijk om met het bedrijf in contact te komen. Ze nemen telefonisch niet op en via de mail, Whatsapp of berichten reageren ze niet ... Lees meer

ak
akino - 16 jul. 2019 om 20:31
Geldzaken & recht

Sticker NEE ! VERKOOP NIET WELKOM

Heb sticker van programa Kassa eerder kunnen ontvangen, waarbij was gezegd, dat deze dan mensen niet kwamen schooien aan de deur, waardoor ik deze sticker aan nam.
Tekst "NEE! VERKOOP NIET WELKOM
Nu word ik ook overgeslagen, als mensen voor een goed doel langs komen.
dit vind ik niet normaal, omdat je dan óók géén mensen meer kunt helpen in nood.

Weet kassa dat dit zo ... Lees meer