th
door theovandongen_1 Dec 24, 2012 om 18:05
Vakantie & reizen

Vluchtwijziging

Best panel,
Wij hebben een vliegreis geboekt bij Neckermann. Zij hanteren een keuzemenu tav de maatschappij waarmee gevlogen kan worden.
Ondanks de hogere prijs hebben gekozen voor de KLM. Uiteindelijk heeft KLM de vlucht overgeboekt naar de goedkopere maatschappij CZECH Airlines.
Ik heb Neckermann de vraag gesteld hoe we omgaan met het prijsverschil. Zij sturen mij van het kastje naar de muur . Na 5 keer doorverbonden en 30 minuten verder te zijn wordt ik naar KLM verwezen.
Ook bij KLM kom ik niet verder maar naar mijn mening doe ik zaken met Neckermann. Ik heb het idee dat de vluchten altijd samen gevoegd worden omdat de vluchttijden altijd hetzelfde zijn?
Hoe ga ik hiermee om?


1015 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Dec 24, 2012 om 18:25
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo theovandongen,

Je hebt te maken met Neckermann en niet met de KLM.
Je hebt bij Neckermann een meerprijs betaald voor de vlucht met de KLM.
Nu dit toch de goedkopere andere maatschappij wordt dient Neckermann het prijsverschil terug te betalen.
Schrijf ze een (aangetekende?) brief waarin je één en ander uiteenzet en terugboeking van het teveel betaalde bedrag vraagt binnen 2 weken.

Thomas Cook Nederland
Spicalaan 41
2132 JG Hoofddorp

Met vr.gr.

dearagain
door dearagain - Dec 25, 2012 om 19:10
2462 Antwoorden / 7 Vragen
0

*niet kiezen, dan heb je het probleem ook niet

jo
door jorisw - Dec 26, 2012 om 07:32
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

Czech en Klm doen inderdaad aan code sharing. Overigens niks mis mee, met Czech airlines.

jo
door joostm_1 - Jan 20, 2013 om 21:49
22 Antwoorden / 0 Vragen
0

Czech en KLM doen inderdaad aan codesharing. Uit m'n hoofd vliegt KLM 2 keer per dag op Praag en Czech 3 keer per dag.

Czech is ook lid van de Skyteam alliantie. Zelf maar één keer gevlogen met ze 3 jaar geleden, maar niets mis mee. En eerlijk gezegd, het enige verschil met de KLM is dat ze daar NL praten aan boord. Zoveel verschil is er niet in service binnen Europa tussen al die airlines.

Ik zou er mezelf ook niet te druk om maken, maar als je echt iets anders wil moet je wel bij Neckermann zijn idd, niet bij KLM. Neckermann is de 'uitgever' van het ticket, dus die moet dit desnoods ook aanpassen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer